Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is hibátlanok

Továbbra is hibátlanok Sport

A Sepsi-SIC 17 év alatti kézilabdacsapata folytatja kiváló sorozatát, a lányok újabb három győzelemmel bővítették hibátlan mérlegüket.

Hirdetés
Hirdetés

A fogarasi Radu Negru Sportterem adott otthont április 2. és 4. között az Érték-csoportbeli teremtornának. Az odavágó-sorozatban a zöld-fehér mezesek magabiztosan győztek a Fogarasi ISK (38–13), a Temesvári Cîtu (38–24) és a Herkulesfürdő (39–18) ellen. A Carmen Cartaș irányította sepsiszentgyörgyi csapat a 2020–2021. évi szezonban továbbra is veretlen, mind a 13 mérkőzését megnyerte.

„Sikerrel vettük a bajnokság egyik fontos és megterhelő időszakát. Nem volt könnyű, hiszen a játékosok nagy része a 19 év alatti csapatunkban is szerepel, ráadásul az elmúlt időszakban néhányan válogatott-összetartáson is részt vettek. Még van egy lépés a nyolcaddöntőbe jutásig, amire intenzíven kell készülnünk, hogy sikerrel járjunk” – mondta Carmen Cartaș edző.

A Sepsi-SIC az Érték csoport rangsorának első helyét foglalja el 30 ponttal, a sepsiszentgyörgyi együttest követi a Brassói Corona (25), a Temesvári Cîtu (24,5), a VSK Csíkszereda (12,5), a Fogarasi ISK (8) és a Herkulesfürdő (4). A visszavágó-sorozatra május 20. és 22. között kerül sor, majd a négy Érték-csoport első két helyezettje szerepelhet az országos bajnokság nyolcas döntőjében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük