Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tovább erősített az OSK

Tovább erősített az OSK Sport

Újabb két játékos érkezését jelentette be a Sepsi OSK labdarúgóklub, a tegnap nyilvánosságra került információk szerint Cristian Oroș és Patrick Petre is csatlakozik a piros-fehérekhez. A sepsiszentgyörgyiek az új felállásban ma 18 órától játsszák első mérkőzésüket.

Újabb két játékos igazolt a Sepsi OSK-hoz: a hátvéd Cristian Oroș az Astra Giurgiutól, míg a középpályás Patrick Petre a Bukaresti Dinamótól érkezett az újdonsült I. ligás alakulathoz. A 32 éves Oroșnak lejárt a hároméves szerződése a korábbi bajnok Astra Giurgiunál, ezt megelőzően megfordult még az ukrán Hoverlánál, a fővárosi Rapidnál, a Brassói FC-nél, Szatmárnémetiben és Nagyváradon.

A 20 esztendős Patrick Petre a fővárosi Dinamo legendás csapatkapitányának, Florentin Petrenek a fia, aki az elmúlt szezonban 14 alkalommal lépett pályára a fővárosi piros-fehérek színeiben, két találatot jegyezve. Az elmúlt hetekben úgy hírlett, Jászvásáron folytathatja karrierjét, ám most már biztos, a következő szezonban Sepsiszentgyörgyön szerepel kölcsönben.

Suciu Valentin és Nagy Sándor edzők ma élesben is tesztelhetik az újonnan érkezők játéktudását, ugyanis 18 órától a Sepsi OSK a Kolozsvári CFR-el méri össze erejét felkészülési mérkőzésen a brassói Forex Stadionban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük