Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Taroltak a lengyelek

Taroltak a lengyelek Sport

A pénteki Királyetapon diadalmaskodó lengyel Jakub Kaczmarek nyerte Székelyföld Kerékpáros Körversenyének 14. kiírását. A Mazowsze Serce Polski versenyzője a szombati, utolsó versenynapon is megtartotta a megszerzett előnyét.

Két félszakasszal zárult a XIV. Székelyföld Kerékpáros Körversenye. Az utolsó nap tétje az volt, hogy képes lesz-e valaki arra, hogy befogja a lengyel Mazowsze Serce Polski sportolóját, Jakub Kaczmareket. Nos, összetettben Kaczmarek megőrizte elsőségét, miután a záró szakaszon Cvetkov nemhogy nem tudott közelebb kerülni a lengyelhez, hanem további értékes másodperceket veszített. Összességében a XIV. Székelyföld Kerékpáros Körversenyén a két lengyel csapat a Mazowsze Serce Polski, illetve a CCC Developement Team sportolói nem sok esélyt adtak versenytársaiknak.

Hirdetés
Hirdetés

Összetett végeredménye: 1. Jakub Kaczmarek (Mazowsze Serce Polski), 2. Szergej Cvetkov (Románia válogatottja), 3. Stanislaw Aniolkowszki (CCC Developement).

Legjobb hegyimenő: Jakub Kaczmarek (Mazowsze Serce Polski). Az összetett pontverseny győztese: Stanislaw Aniolkowski. A legjobb U23-as versenyző: Lukas Kubis (Dukla Banska Bystica). A legjobb román versenyző: Szergej Cvetkov (Románia válogatottja). A legjobb magyar versenyző: Filutás Viktor (Giotti Victoria).

A csapatverseny végeredménye: 1. Mazowsze Serce Polski, 2. Giotti Victoria, 3. CCC Developement Team, … 11. Team Novák.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük