Felhívás!

Taroltak a házigazdák

Taroltak a házigazdák Sport

Szombaton a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban nyolc Brassó, Hargita és Kovászna megyei csapat részvételével rendezték meg a 2012-es korosztály számára a házigazdák diadalával végződött Labdarúgó Iskola Kupát.

A házigazda Labdarúgó Iskola Kézdi második csapata csoportjában a Sepsi OSK I-től 2–4, az FC Jövő Gyergyószentmiklóstól 0–6, míg az FC Tâmpa Kids Brassótól 0–1, majd az osztályozón a Sepsi OSK II-től 0–4 arányú vereséget szenvedve 8. lett, míg a Labdarúgó Iskola Kézdi I a Sepsi OSK II (4–0), az FC Corona Brassó (8–1), az FC Atletico Steaua Sepsi (4–0), a döntőben meg a gyergyószentmiklósi csapat 2–1 arányú legyőzésével érdemelte ki az első helyért járó trófeát. A torna gólkirálya Szász Oszkár (Labdarúgó Iskola Kézdi), a legjobb kapus Mátyás Krisztián (Sepsi OSK), míg a legfiatalabb játékos Miklós Bence (Labdarúgó Iskola Kézdi) volt.

A Labdarúgó Iskola Kézdi 2012-es korosztályának játékoskerete: Kocsis Szabolcs, Todor Krisztián, Bartis Ákos, Szász Huba, Szász Apor, Szász Attila, Szász Oszkár, Varga Péter, Kocsis Attila, Miklós Bence, Deák Csongor, Zsigmond Ákos, Szentgyörgyi Dani, Forró Zsombor. „Köszönöm a helyi önkormányzat és a sportiroda támogatását, továbbá a szülők hozzáállását”, osztotta meg lapunkkal Csengeri Attila edző.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások