Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szoros vereség a KSE-nek

Szoros vereség a KSE-nek Sport

Tegnap befejeződött Galacon az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság negyedik körmérkőzéses teremtornája, amelyen a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata háromból három vereséget szenvedett. Ezzel befejeződött az őszi idény a céhes városiak számára, akik a rangsor utolsóelőtti helyéről várják a jövő évi folytatást.

Hirdetés
Hirdetés

A Luceafărul Buzău elleni hétfő esti mérkőzés rosszul kezdődött a KSE Futsal számára, hiszen számtalan helyzetet kihagytak, viszont az ellenfél egy szerencsés góllal vezetést szerzett. 0–1-ről fordultak a felek, a céhes városiak végigtámadták a második húsz percet is, gólt azonban mégis a bodzavásáriak szereztek, akik könyörtelenül taksáltak minden védelembeli megingást. Tizenegy perccel a lefújás előtt már három góllal vezetett az ellenfél, amikor vészkapusos taktikára váltott a KSE, aminek meg is lett az eredménye, Gazda és Kanyó góljaival szépítettek (2–3). Közel álltak az egyenlítéshez is, azonban a véghajrában Pakucs ziccert hibázott, így maradt az egygólos vereség.

„Csalódott vagyok, mert meg kellett volna nyerni ezt a meccset. Nem is lenne bosszantó ez a vereség, ha nem lett volna számtalan kihagyott helyzetünk. Sajnos ennyit tudunk, hiába jutunk el a kapuig, ha képtelenek vagyunk hálóba juttatni a labdát. Ugyanilyen megmagyarázhatatlan az Udvarhely elleni meccs is, amikor a 17. percig uraltuk a játékot, vezettünk 3–0-ra, innen pedig esélyt adtunk az ellenfélnek a fordításra (5–8, szerk. megj.). Akkor is, és most is három pontot ajándékoztunk az ellenfélnek” – értékelt csalódottan Gazda József edző.

Végeredmény: KSE – Buzău 2–3, a kézdivásárhelyiek gólszerzői: Gazda, Kanyó.

A KSE Futsal játékoskerete a galaci tornán: Farkas Róbert, Gabriel Bunduc – Răzvan Damian, Gáll Attila, Kanyó Szilárd, Gajdó Tamás, Albu Norbert, Mojzi Botond, Bandi Álmos, Péter Ákos, Barbocz Norbert, Pakucs Norbert, Gazda József. Vezetőedző: Gazda József.

Ez volt a Kézdivásárhelyi SE utolsó mérkőzése ebben az évben, a pontvadászat alapszakaszából hátralevő két fordulót jövő évben bonyolítják le, igaz, a kézdiek számára már csak a Dévai Autobergamo elleni meccs van hátra, mivel az utolsó játéknapon szabadnaposok. A KSE Futsal 11 mérkőzést játszott, ebből kettőt nyert meg, mindkettőt a Kolozsvári Clujana ellen.

A nap másik mérkőzésén a házigazda Galaci United elsöprő vereséget mért egyik legfőbb riválisára, a Dévai Autobergamora. A múlt pénteken Szuperkupát nyert Duna-partiak 8–3-ra verték a dévaiakat, ezzel pedig pár nap leforgása alatt a második rangadót nyerték meg, ugyanis szombaton a Csíkszeredai Imperial Wet-et múlták felül 3–0-ra, így kétpontos előnnyel vezetik a bajnokságot.

A jelenlegi állás:

  1. Galac 10    8      1      1      81-33      25
  2. Déva 10    7      2      1      63-37      23
  3. Csíkszereda 9      7      1      1      65-17      22
  4. Udvarhely 9      4      0      5      53-61      12
  5. Buzău 10    4      0      6      42-75      12
  6. KSE 11 2      0      9      41-70      6
  7. Kolozsvár 9      0      0      9      26-78      0
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük