Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szatmáron botlott a SIC

Szatmáron botlott a SIC Sport

Az ötödik fordulóból elhalasztott Szatmárnémeti VSK elleni idegenbeli mérkőzést pótolta tegnap a Sepsi–SIC a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában. Az eredetileg januárra beütemezett találkozót a szatmári keret lebetegedése miatt napolták el.

Hirdetés
Hirdetés

Jól elkapta a rajtot a házigazda VSK, amely Mosby vezetésével a nyitó etapban 25–18-ra elhúzva, valósággal állva hagyta a friss Román-kupagyőztes Sepsi–SIC-et. A második negyedre összekapta magát a Mikes-csapat, és egységes csapatjátékot nyújtva, jóval pontosabban, gyorsabban játszva, s hatékonyabban védekezve lefaragott hátrányából, nagyszünetre már csak két pont maradt a szatmári fórból (37–35).

A térfélcsere kiegyenlített párbajt hozott, Vucetic 50-nél kiegyenlített, majd a szabaddobásaikat értékesítő hazaiak 55–52-s vezetéssel fordultak a záró szakaszra. Lehetetlen volt megjósolni a végkifejletet, felváltva estek a kosarak, azonban a szentgyörgyiek a végére belefáradtak a hazaiak üldözésébe, és 69–65 (25–18, 12–17, 18–17, 14–13) arányban fejet hajtottak, idénybeli első vereségüket szenvedve el. A SIC pontszerzői: Givens 17/3, Mandache 11/9, Gödri-Părău 10, Orbán 8, Tobin 6, Demeter 2, Pasic 5, Vucetic 4, Topuzovic 2.

Február 29-én, szombaton 19 órától a Târgoviște látogat a Sepsi Arénába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük