Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sugásfürdőig szaladtak

Sugásfürdőig szaladtak Sport

A Gáll Lajos Futókör Kovászna Megye tanácsával, Sepsiszentgyörgy helyi tanácsával és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal karöltve szombaton tizedik alkalommal bonyolította le a Sugás Futást.

Az őszi vásár szombat reggeli forgatagában, ködös időben gyülekeztek a futás kedvelői, a X. Sugás Futás résztvevői. A Szent György-szobor elől rajtolt a mezőny, de a Kálvin térig együtt futottak. Innen mintegy dudaszóra „beindult a gépezet”, és mindenki saját tempójában folytatta a versenyt. A futókat Sugásfürdőn már napsütés fogadta, és míg a rendezők előkészítették a díjazást, a résztvevők pótolhatták a felhasznált kalóriákat az őket váró terített asztalokról. A díjazás után a versenyzők a Sepsi Rekreatív jóvoltából a Sugás Spa medencéjében lazíthattak.

Hirdetés
Hirdetés

Eredmények: 19 év alattiak: 1. Păcurariu Nagy Diana, 2. Vitályos Orsolya; 19–34 évesek, nők: 1. Păcurariu Nagy Helén, 2. Borsos Mónika; férfiak: 1. Németh András (Kézdivásárhely), 2. Sándor István, 3. Toader Marin Robert. 35–49 évesek, nők: 1. Dénes Boróka, 2. Kónya Enikő, 3. Asztalos Emőke; férfiak: 1. Vrabie Cătălin, 2. Kelemen Péter, 3. Bihari Szilárd Attila. 50 év felettiek, nők: 1. Szabó Irén, 2. Páll Erzsébet, 3. Ordean Enikő (Nagyszeben); férfiak: 1. Csutak Tamás, 2. Vajna Miklós, 3. Ferencz Pál (Kovászna). A díjazottak zöme sepsiszentgyörgyi.

Támogatók: Hedez Kft,, Diószegi Pékség, Sepsiszentgyörgyi Közművek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük