Hirdetés
Hirdetés

Sportelőzetes a hétvégére

Sportelőzetes a hétvégére Sport

Kosárlabda

Idegenben folytatná győzelmi sorozatát a bajnoki címtartó Sepsi –SIC, a zöld-fehér mezesek január 25-én, szombaton 18 óra 30 perctől Târgoviște vendégeként lépnek pályáraától az U16-os országos bajnokság második szakaszában Sepsiszentgyörgyön, a Mikes Kelemen Líceum sporttermében a Sepsiszentgyörgy ISK látja vendégül a szászrégeni Lucian Blaga csapatát, míg a Nagy Mózes ISK játékosai a Nagyvárad vendégeként lépnek pályára szintén 10 órakor. Január 26-án, vasárnap 14:30-tól a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a Nemzeti Liga középszakaszában: KSE – CS Rapid București.

 

Futsal

Szombaton 19 órától a Luceafărul Buzău otthonában kezdi meg a rájátszást a II. ligás pontvadászatban a KSE Futsal csapata. A play-offban az alapszakasz hat legjobb együttese oda-vissza alapon méri össze erejét, majd a végén az első helyezett feljut az élvonalba, a második pedig osztályozóra jogosult.

 

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület a néhai kiváló testnevelő tanár, Dani Kinga előtt tisztelegve szombaton ötödik alkalommal szervez emlékversenyt Sugásfürdőn. A sízni vágyók 8.30-tól 9.30-ig jelentkezhetnek a 10 órakor rajtoló megmérettetésre. A szervezők különböző korcsoportokba osztják a gyerekeket, illetve felnőtteket, nevezési díj: gyerekeknek 10 lej, felnőtteknek 15 lej.

 

Jégkorong

Szomorú hírt kell közöljünk a jégkorong szerelmeseinek, elmaradnak a péntekre és szombatra beharangozott Steaua Rangers – Galaci CSM összecsapások, melyeknek a kézdivásárhelyi műjégpályán adott volna otthont, ugyanis a Román Jégkorong-szövetség visszamondta a kézdivásárhelyi időpontjait.

 

Minifoci

A Sepsi`08 Egyesület szombaton és vasárnap ismét megrendezi a Háromszék-kupát, a környék egyik legrangosabb amatőr teremlabdarúgó-tornáját. A focikedvelőket szombaton reggel 9 órától várják a három helyszínen (Berde Áron Szakközépiskola sportterme, Vadász utcai sportterem, Szabó Kati Sportcsarnok), ahol a csoportküzdelmek során 32 férfi és 8 női csapat méri össze erejét a továbbjutásért. A belépés a nézők számára díjtalan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 23., 9:05
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Na Zsófia, itt egy kis frissítés (ha már megint nem sikerült megírni):
  Kosárlabda:
  Január 25-én, szombaton 10 órakor az U16-os Országos Bajnokság második szakaszában Sepsiszentgyörgyön a Mikes Kelemen Líceum spottermében a Sepsiszentgyörgy ISK látja vendégül a Lucian Blaga Régen csapatát, valamint a Nagy Mózes ISK játékosai a Nagyvárad vendégeként lépnek pályára szintén 10 órakor.
  Január 26-án, vasárnap 14:30 órakor a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban folyattódik a Nemzeti Liga középszakasza, ahol a KSE látja vendégül a CS Rapid București csapatot.

 • User
  Dátum: 2020. január 23., 14:28
  ÉRTÉKELÉS: -5

  Kedves elégedetlen hozzászóló! Vegye rá a főszerkesztőt (szponzort, Mészáros Lőrincet, Becalit,Bill Gates-t) hogy duplázza( triplázza) meg a Hírmondó oldalait, akkor belefér majd az Őrkői iskola VA. – Colan Waldorf VI B. barátságos pingpong mérkőzés és az Erzsébet parkban a Pista bá- Jani bá’ visszavágó sakkparti is. Addig ajánlom a New York Times vasárnapi számát, az vagy százhúsz oldal.