Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

 

Kosárlabda

Az isztambuli, rájátszást érő bravúr (78–70) után hazai pályán mérkőzik a Sepsi–SIC, szombaton 19.30-tól a Konstancai Phoenixet látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban, a női kosárlabda Nemzeti Liga Keleti csoportjának 9. fordulójában. A százszázalékos bajnoki címvédő az odavágón 178–31 arányban diadalmaskodott.

Szintén hazai környezetben játszik bajnokit a Nyugati csoportba besorolt Kézdivásárhelyi SE, szombaton 18 órától a Marosvásárhelyi Siriust fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a 6. játéknapon. A visszavágó-sorozat nyitányának esélyese a csoport második helyén álló kézdi együttes, amely az odavágón 80–43-ra nyert.

Labdarúgás, II. liga

A szakszövetség döntése értelmében a visszavágókból két fordulót még idén lejátszanak a másodosztályos bajnokságban, az FK Csíkszereda szombaton délelőtt 11 órától a Gloria Buzău együttesét fogadja.

A 20. forduló többi mérkőzése: szombaton 11 órától: Mioveni–Temesvári ASU Poli, Sportul Snagov–Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Temesvári Ripensia–FC Argeş; 13 órától Farul Konstanca–FC Rapid; 15 órától Kolozsvári U–Resicabánya; 17 órától Pandurii Lignitul Tg. Jiu–Turris-Oltul Turnu Măgurele; vasárnap 13 órától Dunărea Călăraşi–Aradi UTA; hétfőn 18 órától Petrolul Ploieşti–Metaloglobus Bukarest.

Labdarúgás, III. liga

Az őszi szezon utolsó mérkőzésére készül a KSE, amely szombaton 14 órától a sereghajtó Paşcanit látja vendégül a III. liga 15. fordulójában. A téli szünet előtt csak a győzelem elfogadható a kék-fehér mezesek számára, mivel eddigi teljesítményük némi kívánnivalót hagy maga után. A sérülések által megtizedelt céhes városiak öt döntetlen mellett mindössze két győzelmet arattak.

A további párosítások: ma CSM Bacău–Aerostar Bacău; szombaton Şomuz Fălticeni–Huşana Huşi, Bucovina Rădăuţi–Foresta Suceava, Sporting Lieşti–Galaci Universitatea, Galaci Oţelul–Ceahlăul, Ştiinţa Miroslava–Ozana Tg. Neamţ, Focşani–Botoşani.

Teremlabdarúgás, II. liga

A másodosztályos pontvadászat alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, vasárnap 14 órától a Dévai West együttesét fogadja a KSE Futsal a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. Az éllovas céhes városiak a győzelemre hajtanak, céljuk a veretlenségük megtartása az alapszakasz végéig. A további program: szombaton 14 órától Marosvásárhely– Gyergyószentmiklósi Inter, vasárnap 11 órától Korondi Junior–Gyergyóremetei Kereszthegy.

Megyei labdarúgás

A téli szünet előtti utolsó fordulót rendezik hétvégén a háromszéki focipályákon, a listavezető OSK II. őszi bajnoki címe nem forog veszélyben a IV. ligában. A 16. forduló programja: szombaton Bereck – Papolc, Kovászna – Árkos, Barót – Illyefalva; vasárnap Sepsi OSK II. – Réty (11 órától), Perkő – Csernáton, Gelence – Bardoc, Szitabodza – Nagyajta. A találkozók 14 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük