Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Női kosárlabdacsapatainkra ráfér a biztatás a hétvégén, mind a címvédő Sepsi–SIC, mind a KSE hazai környezetben játszik bajnokit szombaton, előbbi Arad, utóbbi a Bukaresti Rapid ellen.

Kosárlabda

A Román-kupabeli párharc után újra az Aradi ICIM ellen mérkőzik a Sepsi–SIC, ezúttal a női kosárlabda Nemzeti Ligában. A zöld-fehérek szombaton 19 órától a Sepsi Arénában fogadják a Maros-partikat, a Piros csoport 12. fordulójában. Nőnap alkalmából a hölgyeknek ingyenes a belépés. Mint ismeretes, a címvédő szerdán 68–56-ra nyert az aradiak ellen a kupasorozat negyeddöntőjében, és 158–111-es összesítéssel lépett tovább a négyes döntőbe.

A Sárga csoportban a KSE-re is hazai mérkőzés vár, a kék-fehérek szombaton 14 órától a szintén 30 pontos fővárosi Rapid ellen rangadóznak a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. Mindkét együttes harcban van az utolsó play-offot érő helyért.

Hirdetés
Hirdetés

 

Labdarúgás

A tavaszi idény első kiszállására készül a KSE futballcsapata, amely szombaton 15 órától a Bucovina Rădăuţi vendégeként lép pályára a III. liga 1. csoportjának 17. fordulójában. Az odavágón a kézdivásárhelyiek 3–0 arányban nyertek, és hasonló eredményben bíznak ezúttal is. A KSE számára vereséggel indult a visszavágó-sorozat, az éllovas Gloria Buzău 1–0-ra győzött múlt szombaton, így a 18 pontos kézdiek visszacsúsztak a tabella tizedik helyére. Az előző körben szabadnapos Bucovina a rangsor negyedik helyén áll, 31 ponttal.

 

U19-es teremlabdarúgás

A hatodik fordulóval folytatódik az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, a 3. csoportba sorolt KSE vasárnap 17 órától a Gyergyóremetei Kereszthegy otthonában lép pályára. A kézdivásárhelyi utánpótlás a hét folyamán beverekedte magát a kupasorozat négy legjobb csapata közé, az ifik a döntőbe jutásért vívott párharcban maradtak alul Temesvárral szemben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük