Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Kosárlabda
Szombaton a Târgoviște otthonában játszik a címvédő Sepsi–SIC a női kosárlabda Nemzeti Liga A-értékcsoportjának hatodik körében. Az eddig hibátlan sepsiszentgyörgyiek 16.30-tól csapnak össze a két győzelem mellett három vereséget összegző dâmboviţaiakkal, amelynek sorait két korábbi zöld-fehér mezes játékos, Ancuţa Stoenescu és Kilin Tünde erősíti.
A B-értékcsoportban érdekelt KSE szabadnapos hétvégén.

Labdarúgás, I. liga
A Kolozsvártól (1–2) és Hermannstadttól (1–3) elszenvedett hazai vereségek után kőkemény kiszállás vár a Sepsi OSK-ra a labdarúgó élvonal alapszakaszának 15. fordulójában. Eugen Neagoe együttese ma 21 órától annak a Krajovának a vendége lesz, amely ellen az eddigi öt találkozó során mindössze egyszer tudott győzedelmeskedni, az idei kiírás elején, július 29-én Tandia góljával, Sepsiszentgyörgyön. Oltyán ellenfelünk nagyon jó formában van, zsinórban begyűjtötte a FCSB (2–1), az Astra (3–0) és Jászvásár (3–0) skalpját, így jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el, mindössze négy ponttal lemaradva az éllovas CFR-től.
A 15. forduló műsora: ma 21 órától Krajovai U – Sepsi OSK; szombaton 15 órától Astra Giurgiu – Jászvásári Poli, 18 órától Viitorul – Concordia Chiajna, 21 órától Kolozsvári CFR – Dunărea Călărași; vasárnap 17.30-tól Hermannstadt – FC Botoșani, 21 órától Dinamo – FCSB; hétfőn 21 órától Medgyesi Gázmetán – Voluntari.

Labdarúgás, III. liga
A Ştiinţa Miroslava otthonában mérkőzik szombaton 14 órától a Kézdivásárhelyi SE a pontvadászat 12. fordulójában. A céhes városiak kisebb hullámvölgybe kerültek, miután a Sporting Lieşti és a Galaci Oţelul ellen is 2–0-s vereséget szenvedtek. A kék-fehérek legutóbb október 5-én érezték a győzelem ízét, akkor Románvásáron nyertek 1–0-ra, azóta egy döntetlen mellett háromszor kaptak ki.
A 12. forduló programja: ma Paşcani – Románvásár; szombaton Rm. Sărat – Sporting Lieşti, Galaci Oţelul – Metalul Buzău, Sănătatea Darabani – Foresta Suceava, Ceahlăul – Foksány, Gloria Buzău – Şomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuţi – Botoşani 2.

Megyei labdarúgás
A IV. liga 13. fordulójának műsora: szombaton Bereck – Illyefalva; vasárnap Csernáton – Papolc, Perkő – Réty, Ozsdola – Zágon, Nagyajta – Bardoc, Gelence – Kovászna, Barót – Szitabodza.
Az V. liga 10. fordulójában: vasárnap Kommandó – Szotyor, Nagybacon – Árkos, Hidvég – Zabola, Uzon – Bölön. A mérkőzések 14 órakor kezdődnek.
Asztalitenisz
A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub pingpongozója, Kovács Kristóf az ország legjobbjaival mérkőzik meg a 8–10 éves asztaliteniszezők Top 12-es ranglistaversenyén hétvégén. A két éve pingpongozó reménységet edzője, Kerekes Barnabás kíséri el a konstancai megmérettetésre.

Mozgó délután
A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és az önkormányzat sportirodája ma 17 és 19 óra között újra megszervezi a Mozgó Délutánt a céhes városi sportcsarnokban. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni. A résztvevőknek lehetőségük lesz gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klub közreműködésével, asztaliteniszezni, amőbázni és szaladni. Emellett gyerekfoglalkozás is lesz, a jelenlévők különböző fajátékokat is kipróbálhatnak. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük