Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sport és szépségápolás

Sport és szépségápolás Sport

A kézdivásárhelyi Nice Body Center nyílt sportnapot tart szeptember 7-én, szombaton a multifunkcionális fitneszterem székhelyén. Az eseményre kíváncsiskodókat, aktív konditermezőket, férfiakat, nőket egyaránt várnak, mivel több sportágat ki lehet próbálni.

Az Állomás utca 6. szám alatt található Nice Body Centert Bandi Iringó kézdivásárhelyi Kangoo Jumps-oktató hozta létre azzal a céllal, hogy megfelelő termet biztosítson a két és fél éve megkezdett kangoo-oktatásnak. A fitneszközpont kialakításához szükséges anyagiakat kezdő vállalkozások számára elkülönített uniós forrásból kívánta megszerezni. A pályázatot még tavaly októberben megnyerte, de az uniós támogatás még nem érkezett meg, így önerőből látott hozzá terve megvalósításához.

Az idén májusban megnyílt Nice Body Centerben először egy szolárium géppel rendelkeztek, ám rövid időn belül szépségszalonnal, férfi-női fodrászattal bővültek, ezen kívül aerobik-, Kangoo Jumps- és K1-edzések is zajlanak a helyiségben. A terveik között szerepel további konditermi eszközök, illetve automata masszázsgép beszerzése is.

Hirdetés
Hirdetés

A vállalkozás vezetője elmondta, szolgáltatásaik széles kínálata miatt egyedülállónak számítanak Kézdivásárhelyen, már a kezdetekkor figyelembe vették, hogy olyan központot hozzanak létre, ahol a klienseknek a sport mellett a szépségápolásra is lehetőségük adódik.

A terem népszerűsítésének céljából szeptember 7-én, szombaton sportnapot tartanak. A rendezvény a 10 órai megnyitót követően 10.30-tól Nagy Hunor csíkszeredai testépítő bajnok Táplálkozzunk, ne csak együnk című előadásával folytatódik. 13–14 óra között Stay fit, vagyis könnyű súlyzós edzés Bandi Iringóval, 14.30–15.30 óra között aerobikedzés a kézdivásárhelyi Nagy Katinkával, 16–17 óra között Kangoo Jumps a csíkszeredai Csedő Hajnikával, 17.30–18.30 között K1-edzés a helybeli Könczei Szabolcs irányításával. Zárásként 19–24 óra között alkoholmentes Retro partyt tartanak a központban.

A belépő ára elővételben 20 lej, a helyszínen 25 lej, ez a fenti programokon való részvételi lehetőség mellett tartalmaz egy ásványvizet, illetve egy alkoholmentes ízesített sört, továbbá egy tombolát, amellyel sporttal kapcsolatos értékes ajándékcsomaggal gazdagodhat a három szerencsés nyertes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások