Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sok egyéni hiba, gólzáporos hazai vereség a KSE-nek

Sok egyéni hiba, gólzáporos hazai vereség a KSE-nek Sport

Szombaton a labdarúgó a III. Liga 5. csoportja alapszakaszának 11. fordulójában rendezett mérkőzésen a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán ötgólos vereséget szenvedett a Zernyesti Olimpic csapatától.

 

A vendégek a 4. percben gyors egymásutánban kétszer szöglethez jutottak, ám ezek eredménytelenek maradtak. A 6. percben Fábián a zernyesti támadó előtt vetődött a labdára a 16-os szélén, ám labdástól kicsúszott a büntetőterületről. A kezezésért megítélt szabadrúgás egyben a Brassó megyeiek első gólhelyzetét jelentette, ám a kézdi hálóőr remekül védte a Gavrilă beadását követően védők nélkül maradt Ilie A. közeli lövését. A zernyestiek lassan de biztosan saját térfelükre szorították a KSE játékosait és ostromolták Fábián kapuját, mígnem helyzeteik góllá értek: a 13. percben a KSE első szöglete eredménytelen maradt, mi több, a gyors ellentámadás végén a kézdi kapu előtt tisztázni akaró Albu a labda mellé rúgott, és Grideanu közelről a kapuba bombázta a labdát (0–1).

A KSE gépezete nem működött, Călin Moldovan tréner a 16. percben Dobos helyére Zöldet állította be, ám a játék képe nem változott. A vendégek uralták a játékot és ennek megfelelően a félidő vége előtt növelték is előnyüket: a 38. percben ugyanaz a Grideanu bal szélről beadásnak szánt labdája Fábián kapuját találta el, és a meglepett kézdi kapus nem tudta elkerülni az újabb gólt (0–2). A kék-fehérek az első játékrész végén szépíteni próbáltak, ám Bandi (40. És 44. perc) és Albu (42.) próbálkozásai nem változtattak a tabella állásán, így a csapatok kétgólos vendégelőnnyel vonultak szünetre.

A második félidő első részében a labda többet volt a KSE játékosainál, és néhány helyzet is adódott a kék-fehérek előtt. A 49. percben Turcu jól passzolt, azonban Sánta lövése 18 méterről kapu fölé ment. Az 54. percben ugyanaz a Sánta érkezett későn Zöld beadására, aztán a 63. percben egy szögletet követően Circa fejesét a vendég védő mentette, majd Știubea elé pattant a labda, ám a kézdi játékos lövése kapu fölé szállt.

A vendégek ismét magukhoz ragadták a kezdeményezést és alig tizenegy perc alatt három újabb gólt szereztek: a 70. percben Ilie H. egyéni akció végén lőtte a labdát Fábián hálójába (0–3). A 73. percben Știubea a saját térfélen „eladta” a labdát, amelyet Ilie A. kaparintott meg és kapura tört, ám felvágták a 16-oson belül. A büntetőt a sarkot eltaláló Fábián vetődése ellenére Gavrilă értékesítette (0–4), és ez nem volt minden. A 81. percben Ilie A. passzából Moroe beállította a végeredményt: 0–5.

A nyolc ponttal a tabella utolsó előtti helyén álló KSE november 11én Tatrangban, a helyi Ciucaș pályáján vendégszerepel.

III. Liga, 5. csoport, 11. forduló

KSE – Zernyesti Olimpic 0–5 (0–2)

Góllövők: Grideanu (13., 38.), Ilie H. (70.), Gavrilă (73., 11-esből), Moroe (81.)

KSE: Fábián – Circa, Sütő, Sánta, Turcu, Albu, Gajdó, Bandi, Dobos, Știubea, Bîntă. Cserék: Bunduc, Demeter, Fülöp, Kapusi, Zöld, Gergely, Ketesdi, Agafiței Edző: Călin Moldovan

Zernyesti Olimpic: Florescu – Cantauy, Șerban, Nașu, Mihai, Albu, Gavrilă, Ilie H., Ilie A., Grideanu, Mielușoiu. Cserék: Botiș, Dobre, Berloiu, Hamsuc, Marieam, Marcu, Moroe, Băcianu, Căldărea. Edző: Mihok Levente.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások