Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sima győzelem az odavágóban

Sima győzelem az odavágóban Sport

A megyeszékhelyi Sepsi–SIC férfi asztalitenisz-csapata nagy lépést tett a Szuperligában maradás felé, miután vasárnap 3–0-ra megnyerte a Besztercei VSK elleni párharc odavágóját az 5–8. helyért kiírt rájátszás első körében. Lépéselőnyből várják a hétvégi visszavágót.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyi asztaliteniszezők a hetedik helyen zárták a nyolc csapatot felvonultató élvonal alapszakaszát, míg vasárnapi ellenlábasuk hatodik lett. Az 5–8. helyért kiírt rájátszás első felvonását a Topspin-teremben bonyolították le, ahol a Simon Teodor vezette csapat – Bojan Crepulja, Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu, Kádár Tibor és Kocsis Balázs – magabiztosan diadalmaskodott. Crepulja Mihai Nemaciuc (3–1), Moldoveanu Darius Toma (3–0), míg Kanabé Andrei Flamand (3–2) ellen győzött, ezzel a Sepsi–SIC összesítésben 3–0-ra nyert, így a szombati visszavágó már csak formalitásnak tűnik.

A mezőny másik székely csapata, a rájátszás felsőházában érdekelt Székelyudvarhelyi ISK–SZAK bronzérmes lett, miután elbukta a címvédő Bukaresti Steaua elleni elődöntőt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük