Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sima Ágyús-győzelem

Sima Ágyús-győzelem Sport

A Háromszéki Ágyúsok pénteken és szombaton simán verték a Sapientia U23 csapatát a Deme László Műjégpályán, ráadásul a klub történetében először két mérkőzést hoztak le kapott gól nélkül. A hétvégén jóval keményebb erőpróba vár a háromszéki jégkorongozókra, ugyanis az Erste Liga-címvédő Csíkszeredai Sportklub otthonában játszanak.

Hirdetés
Hirdetés

Pelle Torstensson vezetőedző a két győzelem dacára nem volt maradéktalanul elégedett a szombati játékkal, meglátása szerint a pénteki első meccsen sokkal jobban játszottak az egyetemisták ellen, de a lényeg, hogy bebiztosították a hat pontot, ezzel pedig mind a négy Sapientia U23 elleni mérkőzését megnyerte az idényben. A svéd szakember megígérte, hogy folytatják a kemény munkát és készülnek a soron következő, jóval nehezebbnek ígérkező meccsekre.

Jégkorong, romániai bajnokság, alapszakasz: Háromszéki Ágyúsok–Sapientia U23 7–0 (gólszerzők: Szergej Pajor 5., 23., 43., Róth Zoltán 8., Bíró Ottó 25., Gecse Olivér 36., Alekszandr Bolsakov 59.), Háromszéki Ágyúsok–Sapientia U23 6–0 (gólszerzők: Molnár Zsombor 8., 52., Vitalij Karamnov 18., 46., Márton Koppány 22., Gecse Olivér 41.).

A további program: pénteken és szombaton Csíkszeredai Sportklub–Háromszéki Ágyúsok. Kezdési időpont egységesen 18.30.

Fotó: Snapshot Photography

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük