Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikeres karatékáink

Sikeres karatékáink Sport

Hétvégén a budapesti UTE Jégcsarnok adott otthont a korosztályos Magyar Karate Bajnokság döntőjének, ahol a magyar bajnoki címekért folytatták a küzdelmet a sportolók. A megyeszékhelyi Sport-All SC csapata mintegy 15 versenyzővel erősítette az MTK Budapest csapatát.

Hirdetés
Hirdetés

Az összesített éremtábla alapján az MTK Budapest 46 érmet tudhat magáénak, amelyből 15 egyéni és csapat-küzdelemben szerzett érem a sepsiszentgyörgyiek érdeme. „Lebontva három magyar bajnoki címet, 4–4 ezüst- és bronzérmet szereztünk egyéniben, míg csapatküzdelmekben 4 bronzérem megszerzését segítette elő csapatunk”, jegyezte meg Vass Hunor edző.

A szakember hozzátette, „nem vagyok elégedetlen, de teljesen elégedett sem. Ezen eredményekkel két sportolónk (Halmágyi Márk és Gödri M. Huba) reális esélyekkel van versenyben a finnországi korosztályos Európa-bajnokságra induló válogatott kerettagságra. Ez hétvégén Budapesten dől el.”

Ugyancsak hétvégén a klub két sportolója, Török Panka és Gödri M. Huba a Limassolban megrendezendő Youth League (premier liga) versenyen vesznek részt, amely a korosztályuk egyik legrangosabb nemzetközi tornája.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük