Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ramos, a lázadó

Ramos, a lázadó Sport

A Real Madrid állítólag spórolni szeretne a játékosok fizetésén a koronavírus-járvány miatt. Sergio Ramos szerint azonban a pénzüket arra használná a fővárosi csapat, hogy jobb ajánlatot tehessen a PSG klasszis támadójának, Kylian Mbappénak.

Hirdetés
Hirdetés

Az El Transistor értesülései szerint egy meg nem nevezett Real Madrid-játékos jelezte a klub vezetőinek, hogy Sergio Ramos nem hajlandó elfogadni a fizetéscsökkentést, s a csapattársait is erre buzdította. A Realnál állítólag még mindig azon dolgoznak, hogy csökkentsenek a kiadásokon a koronavírus-járvány miatt, ám a spanyol védő szerint nem csak erről van szó. Ramos úgy véli, a madridiak a jelenlegi játékosok pénzén akarnak spórolni, hogy még jobb ajánlatot tudjanak tenni a PSG francia klasszisának, Kylian Mbappénak.

Spanyol sajtóértesülések szerint Ramos azért gondolja ezt, mert korábban Gareth Bale fizetése miatt kérték meg ugyanerre. A 35 éves játékos állítólag erről hallani sem akar, a klubbal nem is tudott megállapodni a fizetéséről. Ramos szerződése a hónap végén lejár, s nagyon úgy néz ki, a klublegenda távozni fog a Santiago Bernabéuból – a Manchester City és a PSG is szívesen tudná soraiban a rutinos védőt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük