Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sérülések sújtják a magyar válogatottat

Sérülések sújtják a magyar válogatottat Sport

Meglepetésre 30–30-as döntetlent játszott Egyiptom ellen a D csoportban, de középdöntőbe jutott a magyar férfi kézilabda-válogatott a német–dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában, a tegnap késő esti, svédek elleni utolsó csoportmérkőzés eredményétől függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés

A szerdai mérkőzést követően kihasználta első két cserelehetőségét is a magyar válogatott a világbajnokságon. Az Egyiptom ellen keresztszalag-szakadást szenvedő Iman Jamali és a szintén sérüléssel bajlódó Ancsin Gábor helyett jönnek új emberek a keretbe. „Gábor becsülettel dolgozott, küzdött, de sajnos nem százszázalékos az állapota. Jamali csütörtökön hazautazik, hiszen operáció vár rá, Ancsin Gábor kezelése itt Dániában folytatódik. Helyükre Schuch Timuzsint és Máthé Dominikot nevezzük be, Balogh Zsoltot pedig a további mérkőzésekre gyógyulását követően várjuk vissza” – közölte Csoknyai István szövetségi kapitány.

A vb további programja: középdöntő: A/B-ág: Köln, január 19–23., C/D-ág: Herning, január 19–23. Elnöki Kupa: Köln, Koppenhága, január 19–20. Elődöntők: Hamburg, január 25. A 7. helyért: Herning, január 26. Az 5. helyért: Herning, január 26. A 3. helyért, döntő: Herning, január 27.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük