Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Aradon a Sepsi–SIC, Bukarestben a KSE

Aradon a Sepsi–SIC, Bukarestben a KSE Sport

A Piros csoportban az 5., míg a Sárga színnel jelöltben a 4. forduló van terítéken a hétvégén a női kosárlabda Nemzeti Ligában. Mindkét háromszéki együttes idegenben lép pályára szombaton.

Hirdetés
Hirdetés

A címvédő Sepsi–SIC Aradi kiszállásra készülhet, szombaton 18.30-tól a helybeli ICIM vendégei lesznek a kiírásban veretlen sepsiszentgyörgyiek. Az eddigi 13 bajnokiból ugyanennyit megnyerő zöld-fehér mezesek célja ezúttal is az újabb győzelem begyűjtése, érdekesség, hogy a két együttes alapszakaszbeli két összecsapása is ugyanazzal a 68–58-as végeredménnyel zárult.

A Piros csoport programja (szombaton): 18 órától Târgovişte – Brassó, Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári Egyetem, 18.30-tól Sepsi–SIC – Aradi ICIM.

A Sárga csoport negyedik helyén tanyázó Kézdivásárhelyi SE szombaton 14 órától a Bukaresti Rapid vendége lesz. Ljubomir Kolarevic tanítványai jó játékkal szeretnék meglepni és legyőzni a második helyen álló fővárosiakat. A Sárga csoport programja: szombaton Alexandria – Agronomia Bukarest, Rapid Bukarest – KSE, vasárnap Nagyvárad – Marosvásárhelyi VSK.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük