Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön rendezték a karate Román Kupa döntőjét

Sepsiszentgyörgyön rendezték a karate Román Kupa döntőjét Sport

Az elmúlt hétvégén a Sepsi Aréna adott otthont a karate Román Kupa döntőjének, amelyet először rendeztek Sepsiszentgyörgyön. A Sport-All SC a Román Karate Szövetséggel karöltve összesen hét küzdőtéren, mintegy 760 sportoló és 72 klub részvételével szervezte meg az eseményt.

A Sport-All SC 29 benevezett versenyzőjéből 14-nek sikerült dobogóra állnia, összesen 4 arany-, 3 ezüst-, és 7 bronzérmet begyűjtve. Aranyérmet szerzett Fejér Milán (U14, -45 kg), Péter-Csiki Csanád (U14, -50 kg), Taranek Bernárd (U12, -45 kg) és Török Panka (Kadet, -54 kg). Ezüstéremmel térhetett haza András N. Patrícia (U12, +45 kg), Sala Bíborka (U12, -40 kg) és Tischler Botond (U14, -50 kg). Bronzéremmel gazdagodott Bogdán R. Attila (U12, -35 kg), Borbély Eszter (U14 , -52 kg), Halmágyi Chanel (Junior , -48 kg), Olosz Panna (U12, -30 kg), Para Lőrinc (U12, -30 kg), Sajgó Anna Dorka (U12, -35 kg) és Vargha Zselyke (U12, -45 kg).

„Öszintén megvallva nem kevés munka volt megszervezni egy ilyen eseményt, annak tükrében, hogy számos külföldi referencia és tapasztalat motivált. Szerettünk volna valami egyedit, marandandót mutatni az ideérkezőknek. Sikerült! Hála annak a közel 40 fős szülőkből, barátokból álló szervezői csapatnak, kijelenthetjük, hogy elértük célunkat és »megugrottuk a kitűzött magasságot«.  A sportolóimnak mindig azt vallom, ha csinálnak valamit, akkor azt teljes szívvel, akaratukból tegyék, vagy egyáltalán ne is kezdjenek hozzá. Ugyan ilyen méltón helytálltunk úgy érzem a tatamin is és számos szülő, nagyszülő, barát láthatta sportolóinkat testközelből küzdeni” – összegzett az esemény után Vass Hunor edző.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük