Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Szép Sepsi-siker!

A Sepsi OSK U18-as korosztályú labdarúgócsapata a romániai Ifjúsági Liga alapszakaszának 11., azaz utolsó fordulójában 4–2-re legyőzte a Temesvári Ripensia U18-as csapatát, és 5. lett a Nyugati-csoportban, ami azt jelenti, felsőházi rájátszásban folytathatja. Az alapszakasz első hat helyezettje: UTA 29 pont (36-9), Ripensia 21 (26-15), Universitatea Craiova 20 (27-17), Kolozsvári CFR 19 (24-18), SEPSI OSK 18 (20-21), Kolozsvári Futballakadémia 18 (15-19). Az FK Csíkszeredának van egy halasztott mérkőzése az FC Argeș otthonában, de győzelem esetén is legfeljebb kilencedik lehet. Az U18-as Ifjúsági Liga az előző U19-es Elit Ligát helyettesíti, annak két legutóbbi győztese, bajnoka az FK Csíkszereda. (bl)

Utolsó lett a Haladás Galacon

A magyar bajnok Szombathelyi Haladás egy döntetlennel és két vereséggel búcsúzott a teremlabdarúgó Bajnokok Ligája romániai, Galacon megrendezett csoportjából. A román bajnoki címvédő Galaci United egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik lett. Futsal BL, 4. csoport: SL Benfica (portugál)–Szombathelyi Haladás VSE 3–1, Ivano Frankivszki Uragan (ukrán)–Galaci United 5–0, Galac–Haladás 4–2, Uragan–Benfica 1–4, Haladás–Uragan 4–4, Benfica–Galac 8–1. A csoport végeredménye: 1. Benfica 9 pont, 2. Uragan 4 pont, 3. Galac 3 pont, 4. Haladás 1 pont. A négyesből az első három jutott tovább.

Román bírók a Barcelona meccsén

Radu Petrescu vezeti ma este a Viktoria Plzeň–FC Barcelona mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének zárófordulójában. A román játékvezető segédei Radu Ghinguleac és Mircea Mihail Grigoriu partjelzők lesznek, a negyedik játékvezető pedig Marcel Bârsan. Az már korábban eldőlt, hogy a kvartettből a Bayern és az Inter lép tovább, a Barcelona tavasszal az Európa-ligában folytatja. Labdarúgás, BL, 6. (utolsó) forduló, A csoport: 22 órától Liverpool FC–SSC Napoli, Rangers FC–AFC Ajax. B csoport: 19.45-től FC Porto–Atlético Madrid, Bayer Leverkusen–Club Brugge. C csoport: 22 órától Bayern München–Internazionale, Viktoria Plzeň–FC Barcelona. D csoport: 22 órától Sporting CP–Eintracht Frankfurt, Olympique Marseille–Tottenham Hotspur.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük