Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Martin Keletre ment

Ádám Martin a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai együttesénél folytatja pályafutását. A Paksi FC támadója hatalmas fölénnyel nyerte meg az NB I-es gólkirályi címet, 31 góljával 1981 óta az első olyan labdarúgó lett a hazai első osztályban, aki egy idényben eljutott legalább 30 találatig. A válogatottban is remekül teljesítő játékost a nyári szünetben több ország több klubjával is összeboronálták, a külföldi sajtóhírek szerint Angliából, Olaszországból, Lengyelországból és az Egyesült Államokból is akadt érdeklődő. Ám a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai a Pakssal és Ádám Martinnal is meg tudott egyezni, így a magyar válogatott támadó aláírta új szerződését a koreai listavezetőnél.

Ki lép pályára?

Tömeges megbetegedés történt az angliai női labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő svájci válogatottnál, emésztőrendszeri problémák miatt több játékos is kihagyni kényszerült a hétfői edzést. A szövetség tájékoztatása szerint nyolc futballista és 11 stábtag küzd különböző tünetekkel. A svájciak szerdán Sheffieldben játsszák második csoportmeccsüket a svédekkel. Az első mérkőzésükön 2–2-es döntetlent értek el Portugália ellen.

Pénzbírság, nem vicc

Novak Djokovics négy játszmában megnyerte a wimbledoni tenisztorna férfi egyesének döntőjét az ausztrál Nick Kyrgios ellen, aki a mérkőzésen mindenkinek odaszólt. A második játszma közepétől először csak magát korholta a labdamenetek közepétől, a harmadik szettben viszont egy nézővel is baja volt, aki az adogatásai közben bekiabált. Az ausztrál többször is jelezte a problémáját Renaud Lichtenstein székbírónak, s kérte, intézkedjen a renitens néző kivezettetéséről. Miután viszont nem történt semmi, egy újabb labdamenet után elhagyta a száját a világ leghíresebb f betűs szava. Magyar fordításban körülbelül annyit mondott: „Ez kib.szott vicc” – s ez elég volt Lichtensteinnek, hogy a hallható obszcenitás miatt figyelmeztetésben részesítse. A döntő után a szervezők közölték, hogy a figyelmeztetés miatt Kyrgios kapott egy 3000 fontos pénzbüntetést, ami azt jelenti, hogy a kéthetes torna alatt három különböző esetért összesen 15.000 font büntetést kapott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük