Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Jövő nyárig biztosan marad

A Sepsi OSK 2023 nyaráig meghosszabbította a bolgár Radoszlav Dimitrov szerződését. A 33 éves tapasztalt hátvéd 2019 nyarán az Universitatea Craiovától érkezett Sepsiszentgyörgyre, és azóta alapembernek számít. Eddig kereken 100 mérkőzésen öltötte magára a háromszékiek mezét, egy találat és hét gólpassz fűződik a nevéhez. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 43 találkozón lépett pályára.

Asztalitenisz-verseny a csarnokban

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi önkormányzat sportirodájával ma 15 órától a Kicsid Gábor Sportcsarnokban amatőr sportolók számára asztalitenisz-bajnokságot szervez hat asztalon. A versenyre a benevezés ingyenes, ám a résztvevőknek kötelező sportcipőt és pingpongütőt magukkal vinniük. A verseny végén díjazzák a kategóriák legjobbjait.

Kézilabdás klubváltás

A román beálló Crina Pintea és a francia kapus Laura Glauser távozik a bajnoki címvédő, friss Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győri Audi ETO KC csapatától. Pintea saját maga kezdeményezte a jövő nyárig szóló szerződése felbontását magánéleti okokra hivatkozva. A román sportsajtó értesülései szerint a beálló visszatér a CSM Bukaresthez, ahonnan távozott többek között a holland Yvette Broch, aki újra az ETO kézilabdázója lehet. Laura Glauser a mostani idény vége előtt jelezte, hogy kezdeményezi az ugyancsak jövő nyáron lejáró megállapodása felbontását, mivel a korábbi szezonok során nem volt elégedett a neki jutott játékpercekkel. A román sportsajtó szerint az Európa-bajnok kapus is a CSM Bukarestbe igazol.

Iga az élen

A Roland Garros-trófeát a hétvégén elhódító lengyel Iga Swiatek toronymagasan vezeti a női teniszezők világranglistáját (WTA). Swiateknek gyakorlatilag kétszer annyi pontja van, mint a pályafutása legjobbjaként a második helyen álló észt Anett Kontaveitnek. A harmadik helyen a spanyol Paula Badosa áll, a negyedik pozíciót pedig a tunéziai Ons Jabeur foglalja el, akinek ez a helyezés szintén pályafutása eddigi legjobbja. Simona Halep egy helyet visszacsúszva jelenleg a 20. a világranglistán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük