Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Szekszárd ellen kezd a Sepsi-SIC

Amint arról beszámoltunk, a napokban Sepsiszentgyörgyön bonyolítják le a női kosárlabda Euroliga egyik selejtezőtornáját, amelyen a Sepsi-SIC is érdekelt, a Szekszárdi Atomerőmű KSC és a török Bellona Kayseri Basketboll mellett. Mint ismeretes, a selejtezőtorna győztese továbbjut a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára, míg a kiesők az Európa-kupában folytathatják nemzetközi szereplésüket. A tegnapi Kayseri Basketbol SK és a KSC Szekszárd összecsapása után ma a Sepsi-SIC is bemutatkozik, mégpedig a KSC Szekszárd ellen. Csütörtökön a zöld-fehérek a Kayseri Basketbol csapatával néznek farkasszemet. Mindkét találkozó 19 órakor kezdődik, mindkettő élőben nézhető az Erdélyi Magyar Televízió képernyőjén.

Edzőmeccs a Steauával

Javában készül a küszöbön álló szezonrajtra a Háromszéki Ágyúsok jégkorongcsapata, amely ma 18 óra 30 perctől a Steaua Bukarest ellen játszik felkészülési mérkőzést a Deme László Műjégpályán. A belépő gyerekeknek ingyenes, felnőtteknek 20 lejbe kerül. A bejáratnál szükséges felmutatni: személyi igazolványt, illetve oltási igazolványt, vagy igazolni tudják, hogy az elmúlt 180 napban átestek a koronavírus-fertőzésen, 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel vagy 48 óránál nem régebbi negatív gyorsteszttel rendelkeznek.

Második hely a háromszéki váltónak

Vasárnap a főváros adott otthont a Wizz Air Bukarest Nemzetközi Félmaraton ötödik kiírásának, amelyen közel 1500 résztvevő versengett három távon a díjakért. A népszerű erőpróbán a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör Háromszék csapata képviselte megyénket, amely a 10 km-es váltóban 1:56:40 órás összetett időeredménnyel a dobogó második fokára állhatott fel (Kelemen Péter 36:11, Imreh Zoltán 39:46 és Csutak Tamás 40:43 perc). A dobogó: 1. The Speed Project (a három futó összeadott életkora 120 év) 1:51:32 óra, 2. Háromszék (142 év) 1:56:40 óra, 3. 2 Slow 2 Win 2 Dumb 2 Quit 1:58:00 óra. Futóink bukaresti versenyét a Tega Rt. és Sepsiszentgyörgy önkormányzata támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük