Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Incze Kriszta az olimpán

A Seopsi-SIC Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes birkózója, Incze Kriszta (fotó) indulási jogot szerzett a tokiói ötkarikás játékokra. A koronavírus-járvány miatt az észak-koreai versenyzők – 1988 óta első alkalommal – nem vesznek részt a nyári olimpián, így a 25 éves sportoló a tavalyi belgrádi világkupa ötödik helyezésének köszönhetően idén augusztusban éremért küzdhet Tokióban.

Moratával hosszabbítottak

Hivatalos oldalán jelentette be a Juventus, hogy 2022 nyaráig meghosszabbította Álvaro Morata kölcsönszerződését. A spanyol futballista először 2014 és 2016 között játszott a torinói együttesnél, majd visszatért Spanyolországba a Real Madridhoz, aztán Angliába igazolt a Chelsea-hez, ahonnan az Atlético Madridhoz vezetett az útja. Innen kölcsönadták 2020 szeptemberében a Juventushoz – a transfermarkt.de adatai alapján 20 millió euró ellenében. Álvaro Morata az elmúlt idényben 44 tétmérkőzésen lépett pályára a Juventusban, 20 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

Arnautovic kényszerpihenőn

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egymeccses eltiltással sújtotta az osztrák válogatott támadóját, Marko Arnautovicot, mert a játékos rasszista, csúnya kifejezéseket használt az északmacedónok ellen 3–1-re megnyert csoportmérkőzésen, miután a végeredményt jelentő találatot megszerezte. Amint arról írtunk, az osztrák válogatott apai ágon szerb származású támadója, Marko Arnautovic vállalhatatlan módját választotta az ünneplésnek, miután betalált a 25 százalékban albánok lakta Észak-Macedónia ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük