Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elkezdte a felkészülést a Sepsi OSK

Kedden, június 15-én találkoztak újra a Sepsi OSK labdarúgói és edzői. A nyári felkészülés hazai környezetben rajtol, majd június 25. és július 9. között Ausztriában (Kaprunban) edzőtáborozik a csapat, ahol a napi edzések mellett öt felkészülési mérkőzés is szerepel a programban.

Hirdetés
Hirdetés

A felkészülés Leo Grozavu vezetőedző irányításával zajlik, segédedzőként Ilyés Róbert és Kulcsár László, kapusedzőként Cornel Cernea és erőnléti edzőként Ovidiu Chiribici segítik a munkáját. A múlt bajnoki idényt záró keretből továbbra is az OSK-t erősíti Achahbar Annas, Aganovic Adnan, Boubacar Fofana, Csiszér Balázs, Dimitrov Radoslav, Dragomir George, Dumiter Ioan-Andrei, Dumitrescu Andres, Fülöp István, Golofca Cătălin, Gonzales Tortella Eder, Gedő Hunor, Mitrea Bogdan, Mitrea Vlad, Niczuly Roland, Ninaj Branislav, Păun Nicolae, Ștefănescu Marius, Szántó Albert, Tamás Nándor, Tincu Răzvan és Vașvari Gabriel.

Újonnan érkezett Bărbuț Cristi, Stefan Ashkovski, Tsvetelin Chunchukov, Began Răzvan és Hugo Sousa, míg Safranko Pavol, Fülöp Loránd, Purece Florin, Ștefan Florin, Rachid Bouhenna, Petrila Claudiu, Simone Rapp, Deligiannidis Panagiotis, Admir Bajrovic, Fernandez Jesus Collado, Gál Andrezly Peter, Kovács Lóránt és Nouvier Bryan már nem a piros–fehér-egyesület tagja.

Tegnap sorsolták a Konferencia Liga második selejtezőkörének összecsapásait, amelyben a Sepsi OSK mellett a FCSB és az U Craiova is érdekelt. A sepsiszentgyörgyiekre a szlovák Spartak Trnava vár, idegenben játsszák a július 8-ai első mérkőzést. A FCSB a kazahsztáni Șahtior Karagandy ellen hazai pályán kezd, míg az oltyánok a KF Laci (albán) és az FK Podgorica (montenegrói) közötti párharc győztesét fogadják hazai pályán. A visszavágókat július 15-én rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük