Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Bolgár az OSK-nál

Az Európa-konferencialigára készülő székelyföldi klub két évre szerződtette Cvetelin Csuncsukovot. A 26 éves, kétszeres bolgár válogatott támadót a Szlavija Szófiától igazolta át a szentgyörgyi csapat, ám a román élvonal nem ismeretlen számára. Az előző idényt ugyanis kölcsönben az Academica Clinceni együttesénél töltötte, 29 mérkőzésen 6 gólt szerzett, az utolsót éppen a Sepsi ellen. Csuncsukov a Sepsi második bejelentett nyári szerzeménye a CS Universitatea Craiovától érkező jobbszélső, Cristi Bărbuț után. Az eddig kölcsönben szereplő Catalin Golofca (33 találkozón 3 gól és 4 gólpassz az előző idényben) játékjogát végleg megszerezte a klub a bajnok CFR-től, a balszélső Claudiu Petrila (26 mérkőzés, 5 gól, 1 gólpassz) viszont visszatér Kolozsvárra.

Vázquez marad

A Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette: Lucas Vázquez 2024-ig meghosszabbította a szerződését. A júliusban a 30. életévét betöltő spanyol labdarúgó a királyi gárdában nevelkedett, a Real Madrid 2015-ben vásárolta vissza az Espanyoltól. A kilencszeres válogatott jobbszélső többek között két bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert a fővárosi együttessel, amelynek színeiben 240 tétmérkőzésen összesen 26 gólt szerzett és 54 gólpasszt adott. Vázquez a 2020–2021-es idényben 34 találkozón lépett pályára a Realban, összesen két gól és nyolc assziszt fűződik a nevéhez. Áprilisban az FC Barcelona ellen 2–1-re megnyert rangadón térdsérülést szenvedett, azóta nem játszott.

Inzaghi az Internél

Hivatalos oldalán jelentette be az olasz címvédő Internazionale, hogy Simone Inzaghi veszi át a távozó Antonio Conte helyét a kispadon. A közlemény szerint a tréner kétéves szerződést írt alá a klubbal. A szakember szerződése a transfermarkt.de adatai szerint június végén jár le a Laziónál, ezután csatlakozik a címvédőhöz. Inzaghi a Laziot 2016 áprilisában vette át, majd hét mérkőzés alatt bizonyította a rátermettségét, így meghosszabbították a szerződését. Három évvel később Olasz Kupát nyert a klubbal, valamint a negyedik helyen zárt a bajnokságban, így visszavezette a fővárosi gárdát a Bajnokok Ligájába. A kupagyőzelem mellett kétszer az Olasz Szuperkupát (2017, 2019) is elhódította.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük