Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ștefan távozhat a nyáron

Sajtóhírek szerint a nyáron távozhat a Sepsi OSK-tól Florin Ștefan. A 24 éves balhátvéd ingyen távozhat a háromszéki labdarúgóklubtól, mivel június végén lejár a szerződése. A Transfermarkt-szakportál által kereken egymillió euróra értékelt Ștefan úgy tűnik, nem hosszabbítja meg szerződését. A korábbi U21-es válogatott balhátvédet, aki 2019 őszén a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozott, leginkább a FCSB-vel hozták hírbe a sajtóban, a bukaresti élcsapat állítólag komolyan érdeklődik Ștefan játékjoga iránt. A bajnokság listavezetője eddig drágának találta a labdarúgó piaci értékének megfelelő átigazolási díjat, nyáron viszont ingyen vihetné a védőt, akinek június 30-án jár le a szerződése. Cornel Șfaițer klubmenedzser a Telekom Sportnak nyilatkozva elmondta, szerződéshosszabbítási ajánlatot tettek Ștefannak, a játékos viszont nem írta alá azt.

Még meggondolhatják magukat

Jövő csütörtökig van lehetőségük visszaváltaniuk jegyeiket azoknak a szurkolóknak, akik érvényes belépővel rendelkeznek a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra, de a koronavírus-járvány miatt mégsem szeretnének kilátogatni a mérkőzésekre. Aki április 22-ig így dönt, annak az európai szövetség (UEFA) a teljes vásárlási összeget visszatéríti. A stadionba történő belépéshez az érvényes belépőjegy mellett mindenkinek rendelkeznie kell érvényes védettségi igazolvánnyal. Nem léphetnek be a stadionba az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél. Az érvényes jeggyel rendelkező külföldi nézőknek negatív PCR-tesztre vagy oltási igazolványra van szükségük a belépéshez, vagy igazolniuk kell, hogy hat hónapon belül átestek a betegségen.

Május elején az UEFA újabb jegyértékesítési szakaszt tervez az Eb-re novemberben kijutott válogatottak szurkolói számára, így a magyar drukkerek előtt újabb lehetőség nyílik a jegyvásárlásra az UEFA hivatalos jegyértékesítési platformján.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük