Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Száz felett a VSK

A tavalyi ezüstérmes Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata hengerelt a Román-kupa kvalifikációs tornájának első mérkőzésén, a CSM Alexandria elleni találkozó nem okozott gondot Maikel Lopez edző tanítványainak. A VSK két újonca, a korábban Sepsiszentgyörgyön is megfordult Kilin Tünde és Teodora Neagu még nem mutatkozhatott be a piros-fehéreknél, ugyanis a szatmári klub nem jutott hozzá időben az igazolási okiratokhoz. Női kosárlabda Román-kupa, kvalifikáció, 1. forduló: szatmári „buborék”: Szatmárnémeti VSK – CSM Alexandria 105–52, Agronomia Bukarest – Kézdivásárhelyi SE 2–0 – játék nélkül. Bukaresti „buborék”: FCC Baschet Arad – Kolozsvári Universitatea 55–68, Brassó – Phoenix Simona Halep Konstanca 74–61.

Ronaldóék ellen a Fradi

Szergej Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint játékosai készen állnak a ma esti, Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, a Puskás Arénában csaknem húszezer néző előtt játszhatnak majd. Rebrov szerint az első két BL-meccsen már sok tapasztalatot gyűjtöttek, s főleg a Dinamo Kijev elleni találkozó második félideje önbizalmat is adhat a játékosainak. A torinói csapat az első körben 2-0-s győzelmet aratott a Dinamo Kijev vendégeként, a múlt héten pedig hazai pályán ugyanilyen arányban kikapott az FC Barcelonától. Az FTC a katalánok otthonában elszenvedett 5-1-es vereséggel kezdett, majd 0-2-ről felállva 2-2-es döntetlent játszott a Groupama Arénában az ukránokkal.

Kidőltek a sztárok

A Paris Saint-Germain egyik legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé nélkül utazik Lipcsébe, ahol ma a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig vendége lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A világbajnok támadóra combsérülés miatt nem számíthat Thomas Tuchel vezetőedző és segítője, Lőw Zsolt. A párizsiakat komoly sérüléshullám sújtja, Neymar, Marco Verratti, Mauro Icardi és Julian Draxler is hiányozni fog. A csoport másik mérkőzésén a Vörös Ördögök a pont nélkül sereghajtó Basaksehir vendégeként próbálják megőrizni százszázalékos mérlegüket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük