Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Felkészültek a hétvégére

Szombaton és vasárnap a ciolpani-i pályán rendezik a motokrossz Balkán-bajnokság 6., egyben utolsó fordulóját, amelyen két háromszéki motoros is érintett lesz: az ozsdolai Ördög Zoltán (képünkön) és a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián.

A bukaresti Top Cross TCS 13 éves sportolója, Ördög Zoltán (Yamaha) ötpontos előnnyel várja a versenyhétvégét, egy esetleges diadallal pedig megnyerheti a sorozatot. Zoltán az elmúlt hétvégén a bolgár Trojanban versenyzett, a Balkán-bajnokság utolsó előtti fordulóján. Az MX85-ös géposztályban induló ozsdolai fiú remek teljesítményének köszönhetően megnyerte a viadal mindkét futamát, így jó eséllyel készülhet a hétvégi ciolpani-i zárófutamra.

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián az országos endurokrossz bajnokság harmadik, erdőfeleki fordulóján egy esést követően kisebb sérülést szenvedett, de szándéka szerint ez nem gátolja meg abban, hogy tudása legjavát nyújtsa a Balkán-bajnokság utolsó, egyben a román pontvadászat harmadik fordulóján.

Bringa Suli

A kézdivásárhelyi Kendu Egyesület partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel különkiadásos Bringa Sulit szervez október 12-én, hétfőn 16 órától a céhes városban. A Bringa Sulin részt vehet minden olyan 9 és 14 év közötti gyerek, aki szeretné a kerékpár biztonságos kezelését/használatát megtanulni. A résztvevők egy speciálisan kialakított pályán gyakorolhatnak két órán keresztül. Helyszín: a Sinkovits Stadion hátsó pályája és a zöld füves övezet. Sisak használata kötelező! A benevezés ingyenes, a 0746.319.358-as telefonszámon kell jelentkezni. A résztvevők éremben és diplomában részesülnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük