Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Elhullattak két pontot

Döntetlennel zárult az FK Csíkszereda első hazai mérkőzése a labdarúgó II. liga új idényében. A csíkiak a szombat esti második fordulóban 1–1-es döntetlent játszottak az élvonalba jutásra pályázó, jó játékerőt képviselő U Craiova 1948 együttesével. Az FK a 12. percben szerzett vezetést, Bauza mintegy tíz méterről, kapásból lőtt a hálóba (1–0). A folytatásban Ribánszki, a csíkiak kapusa többször remekül hárított, mígnem a 94. percben egyenlített a Craiova, a mintegy 20 méterről megítélt szabadrúgást Anghelina védhetetlenül a rövid felsőbe bombázta (1–1). A következő fordulóban az FK Csíkszereda szabadnapos lesz, majd a 4. fordulóban, szeptember 19-én újra hazai pályán játszik Suciu Valentin együttese, amikor a Petrolul Ploiești gárdáját fogadja.

Labdarúgó II. liga, alapszakasz, 2. forduló, további eredmények: Turris Turnu Măgurele – Bukaresti Metaloglobus 2–2, Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 3–1, Dunărea Călărași – Lénárdfalvi Comuna 3–0, Konstancai Farul – Bákói Aerostar 1–0, Bukaresti Rapid – Pandurii Târgu Jiu 2–1. A további program: ma 18.30-tól Kolozsvári Universitatea – Temesvári ASU Poli, kedden 17 órától Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina.

Csereként kapott lehetőséget

A Puskás Akadémia 3–0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott és pénteken este pótolt mérkőzésén. A vendégeknél pályára lépett a Székelyföld Labdarúgó Akadémia két neveltje, Marius Corbu és Tamás Nándor is. A 19 éves kézdialmási Tamás Nándor pedig csereként állt be a 85. percben.

Csak döntetlenre futotta

Csalódást keltő 1–1-es döntetlennel indította a labdarúgó Nemzetek Ligája új kiírását a román válogatott, amely hatvan perces emberelőnye és mezőnyfölénye dacára nem bírta legyűrni Észak-Írországot. A meccs a román diadal felé csordogált, a kimaradt lehetőségek viszont megbosszulták önmagukat: a véghajrában a semmiből egyenlített ki a vendégcsapat. Mirel Rădoi szövetségi kapitány együttese ma 21.45-től Klagenfurtban méri össze erejét Ausztria legjobbjaival.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük