Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Ki uralja legjobban a biciklijét?

Folytatva az előző évek hagyományát, a Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi sportirodával ma 18 órától lassúsági kerékpárversenyt szervez a Kicsid Gábor Sportcsarnok melletti téren. Keresik azt a bringást, aki a leglassabban haladva képes uralni a kerékpárját. Itt a lassúság számít, azonban vigyázat, megállni nem szabad, folyamatosan haladni kell!

Nem dőlt el semmi

A CS Mioveni és az FC Argeș is győzni tudott idegenben a másodosztályú labdarúgó-bajnokság keddi játéknapján, a rájátszás negyedik fordulójában. Az egymás után második idegenbeli sikerét elért Mioveni értékes egygólos győzelmet csikart ki a Turris Turnu Măgurele pályáján, ezzel megelőzték ellenlábasukat, és feljöttek a második, élvonalba jutást érő helyre. Az Argeș sokáig hátrányban játszott a Petrolul Ploiești otthonában, de a végén öt perc alatt megfordította az állást, ezzel pedig versenyben maradt az élvonalbeli tagság megszerzéséért. A rájátszás utolsó fordulóját vasárnap rendezik, akkor dől el a két biztos feljutó, illetve az osztályozós csapat kiléte. Labdarúgó II. liga, rájátszás, 4. forduló: Turris–Mioveni 0–1, Petrolul–FC Argeș 1–2, korábban: Aradi UTA–Bukaresti Rapid 1–2. Az 5., utolsó fordulóban: vasárnap 18.30-tól Rapid–Turris, Mioveni–Petrolul, FC Argeș–UTA. Az állás: 1. UTA 29 pont, 2. Mioveni 27, 3. FC Argeş 26, 4. Turris 25, 5. Rapid 24, 6. Petrolul 22. Az első két helyezett feljut az I. ligába, a harmadik osztályozót játszik az élvonalban 12. helyen záró csapattal.

Reménykedik az UEFA

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bízik abban, hogy a tervezett időpontban megrendezhető lesz a Real Madrid Manchester City elleni idegenbeli visszavágója a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, annak ellenére, hogy a madridiak egyik játékosának pozitív lett a koronavírustesztje. Mariano Díaznál hétfőn mutatták ki a vírust, a csatár teljesen tünetmentes, és házi karanténba került. A madridi együttes még február végén 2–1-re kikapott hazai környezetben a BL-nyolcaddöntős párharc első meccsén, és jövő szombaton lépne pályára a manchesteri Etihad Stadionban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük