Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Itthon a Sepsi–SIC, idegenben a KSE

Hazai mérkőzés vár a bajnoki címvédő Sepsi–SIC-re szombaton, 19 órától a Brassói Olimpia csapatát látják vendégül a Sepsi Arénában, a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának 6. fordulójában. Az A csoportban hibátlanul éllovas sepsiszentgyörgyiek legutóbb január elején gyűrték le a Cenk-alattiakat, 99–63 arányban.

A B csoportban százszázalékos mérleggel listavezető Kézdivásárhelyi SE ugyancsak szombaton 18 órától a Konstancai Phoenix vendégeként igyekszik folytatni idei sikerszériáját.

A Sepsi ISK U18-as lánycsapata vasárnap 12 órától a Bukaresti Championst fogadja a Mikes Kelemen Líceum sporttermében, míg az U16-osok egy nappal korábban 9.30-tól a Temesvári Begát látják vendégül ugyanott. A Nagy Mózes SK U16-osai vasárnap Bukarestben csoportrangadóznak.

Javában hangolnak

A III. liga tavaszi rajtjára készülő KSE labdarúgócsapata szombaton 11 órától két felkészülési mérkőzést is játszik hazai környezetben, a kék-fehér mezesek a Sepsi OSK II-vel és a Brassói Coronával is összemérik erejüket.

Ma újra jégen a Sportklub

A tegnap este után ma másodszor is összeméri erejét a Steaua Rangers és a Csíkszeredai Sportklub a kézdivásárhelyi műjégpályán, a szokásos időpontban, azaz 18.30-tól lehet végigszurkolni a jégkorongmérkőzést. Belépő: 10 lej felnőtteknek, 14 év alattiaknak ingyenes. A létesítményben hétvégén 11, 17 és 20 órától lesz közönségkorcsolyázás.

Elfogytak a végére

Mivel a román válogatott háromgólos előnyről csak 4–4-es döntetlent játszott Szlovéniával, Kazahsztán pedig fölényesen, 5–2-re legyőzte a házigazda Csehországot a teremlabdarúgó világbajnoki-selejtező elitkörének utolsó mérkőzésén, Románia biztosan lemarad az idei seregszemléről. A kazah együttes győzelmével csoportelsőként kijutott az idei litvániai világbajnokságra, megelőzve a második helyen végzett Csehországot, amely áprilisban pótselejtezőt játszik Horvátországgal. Románia a harmadik helyen zárt, így biztosan nem lesz ott vb-n. Teremlabdarúgó világbajnoki-selejtező, elitkör, a D csoport végeredménye: 1. Kazahsztán 6 pont, 2. Csehország 6, 3. Románia 4, 4. Szlovénia 1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük