Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Újra pályán a Sepsi–SIC

Véget ért a bajnoki szünet, ma hétközi fordulóval folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga. A bajnoki címvédő Sepsi–SIC 19 órától a Bukaresti Agronomia csapatát fogadja a Sepsi Arénában, a Keleti csoport 7. fordulójában. A hibátlan sepsiszentgyörgyiek a mérkőzés egyértelmű favoritjai, az alapszakasz odavágóit egy kategorikus győzelemmel zárná a Mikes-csapat. A 7. forduló további programja: 15.30-tól Rapid–Alexandria, 17 órától Brassói Olimpia–Konstancai Phoenix.

 

Tisztelgés Klosz Péter emlékének

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Klosz Péter emléke előtt tisztelegve szerveznek futást Sepsiszentgyörgyön november 23-án, szombaton. Mednyánszky Emese szervezőtől megtudtuk, a 3,5 kilométeres szaladásba bárki bekapcsolódhat, a tempó lassú lesz. A tervezett útvonal szerint a főtéri kőszínpadtól indulnak 17 órakor, majd a stadionig szaladnak, ahol további három kört futnak. A Klosz Péter Emlékfutás szervezői: Alpin Sport Egyesület, Székelyek a magasban, Triastes, Equites, Tri-Aluta, Gál Lajos Futókör.

Klosz Péter, a Román Triatlon-szövetség elnöke nemrég szenvedett végzetes szívinfarktust. A marosvásárhelyi sportember 2016 óta vezette a triatlonszövetséget, számos verseny rendezője, résztvevője volt. Egyik legnagyobb megvalósítása az idén nyáron Marosvásárhelyen lezajlott multisport triatlon Európa-bajnokság, amelyre 41 ország képviseletében több mint 3000 versenyző érkezett Erdélybe. Többek között az ő érdeme az is, hogy Románia 2020. februárjában Téli Triatlon Európa-bajnokságot rendezhet Cheile Grădiştei-en.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük