Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Orbán Norbert diadala

Szombaton és vasárnap a Suceava megyei Putna adott otthont a mindhárom – kötöttfogású, szabadfogású és női – szakágban kiírt ifjúsági I-es birkózó Román-kupának, amelyen mintegy 150 sportoló harcolt a legjobbaknak járó elismerésért. A megmérettetésen három sepsiszentgyörgyi birkózó is érdekelt volt, közülük a Sepsi–SIC sportolójának, Orbán Norbertnek sikerült a legjobb eredményt elérni, miután a 65 kg-os súlycsoportban nem talált legyőzőre. A sepsiszentgyörgyi MSK színeiben a 62 kg-osok között küzdő Fazakas Szidónia a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel, míg Mircea Păduraru a 57 kg-os súlycsoportban az 5. helyen fejezte be a bukovinai megmérettetést. 

Edzők emlékversenye

A nagyok putnai viadalával egy időben Marosvásárhelyen rendezték meg a kicsi, azaz ifjúsági IV–VI.-os korosztályú birkózóknak szóló Edzők emlékversenyét, amelyen több mint húsz sepsiszentgyörgyi sportoló volt érdekelt. A Kertész Dávid irányította Sepsi ISK csapatából Ilyés Henrietta első, Paizs Előd, Sándor Tímea és Török Szidónia második, Bilibók Szabolcs, Claudiu Cârstea és Török Emese harmadik lett, míg Ilyés Csaba, Ruzsa Eduárd a negyedik helyen végzett. A megyeszékhelyi MSK-tól Electra Gărăiacu (32 kg) a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, Andrei Rether (57 kg) döntőt veszítve második volt, míg Orbán Krisztián (42 kg) és Ștefan Huțul a harmadik pozícióban zárta a vásárhelyi viadalt. 

Mozgó Délután

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi önkormányzat sportirodájával szerdán 17–19 óra között az év ötödik Mozgó Délutánját szervezi meg a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, gyerekjógázni Hodor Enikővel, Tankó Sándor edzővel pedig betekintést nyerhetnek a Tae-Bo-mozgásba is. A Tae-bo a hetvenes években Amerikából indult világhódító útjára, és azóta is töretlen hírnévnek örvend.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük