Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Mátyás Attila-jégkorongtorna

Szombaton és vasárnap a KSE jégkorong-szakosztálya Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalával és a Székely Jégkorong Akadémiával karöltve szervezi meg az U8-as és U10-es korosztályú jégkorongozóknak szóló Mátyás Attila-jégkorongtornát a kézdivásárhelyi műjégpályán. Ezen 33 csapat vesz részt, azaz összesen 400 gyerek csúszik jégre. A csapatok javarésze a Székely Jégkorong Akadémia tagja, de tiszteletét teszi a Bukaresti Triumf, a Ploieşti-i Olimpia és a Brassói Korona is. A tíz év alattiak szombaton, a nyolc év alattiak vasárnap mérkőznek, mindkét nap 8 órától 16 óráig.

 

Gólgazdag győzelem

Az első osztályú teremlabdarúgó-bajnokság történetének egyik legnagyobb gólkülönbségű győzelmét aratta hétfőn délután Kolozsváron a Csíkszeredai Imperial Wet. A címvédő székelyföldi gárda 18–0-ra győzött a sereghajtó Clujana otthonában. A 6. forduló többi eredménye: Temesvári Informatica – Dunărea Călărași 2–6, Dévai Autobergamo – Galaci United 4–4. Az FK Székelyudvarhely szabadnapos volt. A következő forduló (november 6–8.) programja: ma 16 órától Csíkszeredai Imperial Wet – Temesvári Informatica, 18.15-től FK Székelyudvarhely – Dévai Autobergamo; pénteken 13 órától Galaci United – Kolozsvári Clujana; a Dunărea Călărași áll. A ranglistát öt pont előnnyel vezeti Csíkszereda a második Galaci United előtt.

 

BL-szerda

A negyedik fordulóval folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre. Eddig három csapat teljesítménye makulátlan a csoportkörben, a PSG, a Bayern München és a Manchester City nyert háromból hármat. A 2009/10-es szezon kezdete óta 33 csapat kezdett így, de csak egy tudta megnyerni a sorozatot (Real Madrid, 2013/14). A mai műsor: A csoport: Paris Saint-Germain – Club Brugge (22.00), Real Madrid – Galatasaray (22.00); B csoport: Bayern München – Olimpiakosz Pireusz (19.55), Crvena zvezda – Tottenham Hotspur (22.00); C csoport: Dinamo Zagreb – Sahtar Donyeck (22.00), Atalanta – Manchester City (22.00); D csoport: Lokomotiv Moszkva – Juventus (19.55), Bayer Leverkusen – Atlético Madrid (22.00).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük