Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ma visszavághatnak

Szoros vereséggel zárta a női kosárlabda Román-kupa első körének odavágóját a Kézdivásárhelyi SE, amely a múlt héten 61–58 arányban kapitulált a Konstancai Phoenix otthonában. Ma a Kicsid Gábor Sportcsarnokban vehetnek revánsot Farkas Alpár tanítványai, akik, ha ennél nagyobb különbséggel nyernek a 18 órakor kezdődő mérkőzésen, továbbjutnak a következő fordulóba. Ez nem lehetetlen küldetés, tekintve, hogy a múlt heti összecsapást végig uralta a kézdivásárhelyi csapat, a véghajrában engedte ki kezéből a győzelmet, ráadásul a meccs legeredményesebb játékosa a dupla-duplázó Kayla Mobley volt (20 pont és 13 lepattanó). A további program: Alexandria–Nagyvárad, Kolozsvár–Rapid, Arad–Târgoviște. A Sirius–Agronomia meccset november 10-re halasztották.

 

Oda a veretlenség

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság 3. fordulójában elszenvedte első vereségét a KSE Futsal, amely hétfőn Csíkszeredában, az Imperial Wet vendégeként maradt alul 7–5 arányban. Kiegyensúlyozott küzdelmet hozott a hétfő esti találkozó, a Májai K. – Barbócz N., Bandi Á., Pakucs N. (cserék: Mojzi B., Faragó H., Straua M., Bakó B., Daczó Zs., Papp Á., Lőrincz D., Tuzson A.) felállításban játszó kézdiek magabiztosan rohamoztak és 3–3-as első félidőt követően 5–3-ra vezettek. Ekkor azonban Gazda József tanítványai megtorpantak, és hét perces hullámvölgybe kerültek, lehetőséget adva a házigazdáknak a fordításra. Végeredmény: Csíkszeredai Imperial Wet – KSE Futsal 7–5 (3–3), a kézdi gólszerzők: Mojzi (2), Pakucs (2), Barbócz. A KSE U19-es csapatának eddigi eredményei: 18–1 az Inter Gyergyóval és 9–1 a Korondi Juniorral.

 

Idegenben a pontokért

Véglegessé vált a labdarúgó II. liga 14. fordulójának programja, amelynek értelmében az FK Csíkszereda szombaton 11 órától a tavaly még az élvonalban szereplő Concordia Chiajna otthonában játszik. A 14. forduló péntek délután kezdődik, viszont a játéknap utolsó összecsapását majd egy hónap múlva rendezik, mivel a Petrolul Ploiești az ifjúsági válogatottak szereplése miatt halasztást kért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük