Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Bronzérem az NMSK-nak

Harmadik helyen végzett a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub reménysége, Canea-Kocsis András (képünkön) a 11–12 éves korosztályú asztaliteniszezők Román-kupáján, amely Bodzavásáron zajlott a hétvégén. Edzője, Kerekes Barnabás beszámolója szerint András magabiztosan kezdett a 64-es főtáblán, majd a következő két mérkőzését is simán nyerte. A negyeddöntőben Pribeagu Sebastiant győzte le 3–2-re, viszont az elődöntőben nem bírt a krajovai Anghel Patrick-kal, egy kiegyensúlyozott párbaj végén 3–2 arányban alulmaradt a későbbi győztessel szemben, és be kellett érnie a bronzéremmel. Ugyanitt Tamás Vivien a legjobb 32 között zárt, míg Fekete Tamás nem jutott ki a selejtezőcsoportból.

A 9–10 évesek között versenyző Kovács Kristóf kiemeltként rajtolt, magabiztosan menetelt egészen a negyeddöntőig, ahol a giurgiui Sima Vlad állította meg. Handra Márk és Balázs Boglárka a 32-es főtáblán búcsúzott, míg Canea-Kocsis Abigél a csoportból kijutva az első körben esett ki. Az NMSK lánycsapata ma Moineşti-re utazik, ugyanis rajtol a B-divíziós csapatbajnokság.

 

Már nem veretlenek

Elveszítette veretlenségét a Kovászna megyei U14-es labdarúgó-válogatott, amely vasárnap Szeben megyében szenvedett 4–1 arányú vereséget a Reménységek turnéja 6. fordulójában. Csengeri Attila együttese zsinórban öt győzelmet könyvelt el a sorozatban, ennek szakadt vége Szebenben. A háromszékiek becsületgólját Borsa Róbert szerezte. A háromszéki U14-es válogatott: Korodi Krisztián, Pap Ede, Nikula Milán, Szőcs András, Lukács Gellért, Rendi Zsombor, Kusztos Szabolcs, Bocan Eric, Tabac David, Borsa Róbert, Bartha Roland, Fábián Győző, Finta Dávid, Imets Ádám, Deák Roland, Pászka Norbert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük