Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Győztes rajt

Négy másodperccel a vége előtt lőtt góllal győzött hétfőn este Călărași-on a bajnoki címvédő Csíkszeredai Imperial Wet a 2019–2020-as teremlabdarúgó-bajnokság nyitómérkőzésén. Teremlabdarúgó I. liga, alapszakasz, 1. forduló: Dunărea Călărași–Csíkszeredai Imperial Wet 1–2 (0–1), gólszerzők: Cezar Ribeiro (35.), illetve Stefan Rakic (9.) és Alvaro (60.). A Temesvári Informatica–Galaci United mérkőzés tegnapi lapzártánk után zárult, a Kolozsvári Clujana–FK Székelyudvarhely találkozót elnapolták, a Dévai Autobergamo állt. A következő forduló (szeptember 15–17.) programja: Déva–Kolozsvár, Udvarhely–Temesvár és Galac–Călărași. Az Imperial Wet szabadnapos lesz.

 

Dárdai nem kér a válogatottakból

Nem szeretne többet válogatottat irányítani Dárdai Pál. A Hertha BSC-től május végén távozott tréner a Kicker című német szaklapnak adott interjúban elmondta, számára a rendszeres napi munka a megfelelő, és nem a szövetségi kapitányi elfoglaltság. „A válogatott már a múlté, nem leszek többé szövetségi kapitány – sem Magyarországon, sem máshol” – jelentette ki a 43 éves edző, aki 2014 szeptemberétől 2015 júliusáig irányította a magyar nemzeti együttest, és akinek jelentős szerepe volt abban, hogy a Geráék kijutottak a 2016-os Európa-bajnokságra. Dárdai négy és fél évig volt vezetőedző a berlini klubnál, távozása óta szabadságát tölti, jelen állás szerint 2020-ban tér vissza a Hertha utánpótlás-akadémiájára.

 

Nagy Laci és a B-terv

Benevezte Nagy Lászlót a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019/2020-as idényére. A legendás jobbátlövő az előző szezon végén vonult vissza, jelenleg a bakonyiak sportigazgatójaként tevékenykedik, valamint ő a Magyar Kézilabda Szövetség férfi szakágért felelős alelnöke. A nevezés nem azt jelenti, hogy visszatér és játszik majd a BL-ben, csupán egy lehetőség, hogy amennyiben a sérülések miatt David Davis vezetőedzőnek szüksége lenne a játékára, akkor annak nem lenne adminisztratív akadálya. Lékai Mátéék vasárnap 18.30-kor az ukrán Motor Zaporizzsja ellen kezdenek hazai pályán a Bajnokok Ligájában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük