Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Az utolsó öt perc döntött

Nagyot küzdött, mégis vereséget szenvedett a KSE Futsal szombaton Marosvásárhelyen, a II. ligás teremlabdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján. A Gazda József irányította kézdiek számtalan gólszerzési lehetőséget elszalasztottak az első játékrészben, majd szünet után is sokáig 0–0-t mutatott az eredményjelző. A házigazda VSK a 35. percben Szőcs László révén törte meg a jeget, majd alig egy perc múlva kigyűlt a KSE hat csapathibája, Ţipău értékesítette a tízméterest. A vészkapusozó kék-fehérek Gajdó Tamásnak köszönhetően szépítettek (2–1), de Ţipău újabb találata bebiztosította a marosiak 3–1-es győzelmét. Sikerével az immár 27 pontos VSK tovább növelte előnyét a tabella élén, míg a 16 pontos KSE változatlanul marad a harmadik helyen.

Nyolc érem a Shoto-Teamnek

A sepsiszentgyörgyi Shoto-Team kilenc sportolóval vett részt a szombaton, Baruban 10. alkalommal megszervezett Masibo-kupa karateversenyen, ahol 32 egyesület 550 karatékája mérte össze tudását. A kumite versenyszámban induló sepsiszentgyörgyiek nyolc éremmel a tarsolyukban tértek haza. Aranyérmesek: Császár Petra (16–17 év, -53 kg), Dumitru Izabella (14–15 év, + 54 kg), Both Milán (bábkumite, illetve kumite, 8–9 év, -30 kg), Andrei Raul (12–13 év, +55 kg). Bronzérmesek: Kisgyörgy Magor (16–17 év, -61 kg), Makó Csongor (14–15 év, -57 kg), Geréd Artúr (14–15 év, +70 kg). Préda Csaba edző köszöni az Electromatic Systems, Bertis, Ervin Impex cégeknek a versenyen való resztvételben nyújtott támogatásukat.

V. Farkas István Emlékserleg

Az egykori sportiroda vezetőre, Farkas Istvánra emlékeztek szombaton, a kézdivásárhelyi sportcsarnokban zajlott rangos minifocitornán. Az emléktornát 15 csapat tisztelte meg jelenlétével, kiélezett küzdelmet követően a sepsiszentgyörgyi VPG lett a bajnok, megelőzve a kézdivásárhelyi Csavar GO-t és a szintén megyeszékhelyi Aquarist. A turnénak jótékonysági jellege is volt, mivel a benevezési díjakból fennmaradó összeget két beteg gyermeknek ajánlotta fel a szervezők részéről Kocsis Zoltán sportiroda-vezető és Farkas Levente, a néhai Farkas István fia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük