Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Maroshévízen síztek

Maroshévízen síztek Sport

A hétvégén Maroshévízen gyűltek össze Románia legjobb sízői, ahol két különböző versenyen bizonyíthattak. A Sport-all Ski Team csapata is jelen volt a megmérettetésen. Két külön díjazott, a Román Síszövetség bajnokságában szereplő versenyről beszélünk.

Pénteken a Strindberg-kupával kezdődött a megmérettetések sorozata, a műlesiklás kitűnő, technikás pályán zajlott. Első nap Bíró Maja (HC) a 4., Rápolti Erhárd (U16) az 5., Boricean Denisa (U18) pedig a 6. helyen zárt. Az esélyesnek számító Barta-Martina Máté (U16) agresszív sízése miatt, az első nap nehéz pályatűzésének köszönhetően kiesett.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton délelőtt tartották a Kelemen-kupát, itt Bocz Attila edző irányításával három sportoló versenyzett. Tanulva az első nap hibáiból, Bíró Maja jobban teljesített, és alig két tized másodperccel csúszott le a dobogót érő, harmadik helyről. A jóval összeszedettebben síző Barta-Martina Máté a 8., míg Rápolti Erhárd a 9. helyen zárt.

Ezt követte a Strindberg Open szuper szlalom, ahol a csapat több taggal is kibővült. Eredményeik, I–IV. osztályosok, lányok: Sárkány Regina 8., Perjessy Kata 9. hely; fiúk: Szarukán Ábel 4., Orbán Csanád 7., Florea Csanád 9., Páll Andor 12. hely. A IX–XII. osztályos lányok között Boricean Denisa első lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük