Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Minifoci-bajnokság Kézdin

Február 16-án ötödik alkalommal szervezik meg a Farkas István Emlékserleget a céhes város sportcsarnokában. A szervezők várják a minifoci-csapatok jelentkezését, egyetlen kitétel, hogy egy csapatban legfeljebb két hivatásos futsal játékos lehet. A jelentkezési határidő február 10.,  részletek Kédisport facebook-oldalon.

Babos nem bírt az amerikaival

Babos Tímea két játszmában, 6:3, 6:1-re kikapott az ötödik kiemelt amerikai Sloane Stephenstől az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában. „Összességében pozitív és jó meccset játszottunk, sajnálom, hogy az eredmény nem ezt mutatja. Erre a versenyre nem úgy érkeztem, hogy megnyerem, hanem az volt a célom, hogy jó hozzáállással és magatartással élvezzem a játékot. Ez működött, végig küzdöttem, és hiszek abban, hogy a tenisz majd jön, azok a labdák, amiket be kellene ütni, de kicsúsznak, idővel jó helyen pattannak le” – mondta Babos Tímea a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Babos párosban címvédőként indul a francia Kristina Mladenovic oldalán.

A csíkiak is hangolnak

Javában hangolódik a tavaszi szezonra a III. ligában szereplő, a labdarúgó Román-kupában a legjobb nyolc közé jutott FK Csíkszereda. A sepsiszentgyörgyi Suciu Valentin irányította csíki gárda a felkészülés első két hétét hazai környezetben tölti, majd törökországi edzőtáborba utaznak, hogy azután ismét hazai környezetben készüljenek a február végi kupamérkőzésre, illetve a március eleji bajnoki rajtra. A téli vakációban három futballista távozott: Fabio de Oliveira, Vízi Tamás és Kovács István Szabolcs. Helyettük öt új labdarúgó vesz részt a felkészülésen, hárman ifjúságiak, ketten pedig Szerbiából érkeztek. A tervek szerint az FK február 2-án a felvidéki Dunaszerdahely, 7-én a délvidéki Topolya, 9-én pedig az ukrán FK Vorszkla Poltava ellen játszik felkészülési mérkőzést.

A Román Labdarúgó-szövetség egyébként a mai nap folyamán sorsolja ki a Román-kupa negyeddöntőjének párosításait, és kiderül, kivel kerül szembe a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük