Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Nichifor Levente kupagyőztes

Nichifor Levente, a Sepsiszentgyörgyi MSK sportolója aranyérmet nyert az elmúlt hét végén Zsilvásárhelyen (Tg. Jiu) megrendezett ifjúsági II-es (kadét) birkózók Román-kupáján, a 60 kg-os súlycsoportban. Rajta kívül a háromszékiek további négy bronzérmet szereztek. Nichifor remekül küzdötte végig magát az erős mezőnyön, és meg sem állt a dobogó legmagasabb fokáig. Két csapattársa, a 43 kg-ban harcoló Fazakas Szidónia és a 48 kg-os Mircea Păduraru bronzmeccset nyert, így harmadikok lettek. A Sepsi ISK nyolc sportolóval vett részt a megmérettetésen, s a legjobb eredményük Kertész Mátyás (55 kg) és Narcisa Neagu (73 kg) nevéhez fűződik, akik egyaránt a harmadik helyen végeztek.

Eredményes hétvége

A Veres László és Czifra Attila irányított kézdivásárhelyi cselgáncsozók Bánffyhunyadon öregbítették a Nagy Mózes Spotklub hírnevét, ahol négy első, egy második és egy harmadik helyezést érdemeltek ki. Hat U11-es korosztályú dzsudokával neveztek a hagyományos Kolozs megyei viadalra, mindannyian dobogóra léptek. Simon Tege (27 kg), Pál Norbert (38 kg), Vida Tamás (42 kg) és Csáki Antal Zalán (55 kg) nem talált legyőzőre, a 46 kg-os kategóriában Kovács Máté második lett, míg a 30 kg-os súlycsoportban harcoló Tamás Gábor harmadik. „Eredményes hétvégén vagyunk túl, de ennek ellenére nem adták könnyen a dobogós helyeket. Nehéz volt a verseny, keményen kellett küzdeni minden egyes meccsen” – nyilatkozta Veres László edző. A kézdivásárhelyi cselgáncsozók legközelebbi versenye a hétvégén a bákói 1. December-kupa lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Idegenbeli vereség

8–6 arányú vereséget szenvedett el a KSE Futsal a Fortius Buzău vendégeként a teremlabdarúgó II. liga vasárnapi, 8. fordulójában. A Bunduc–Ştefănescu, Gajdó T., Kanyó, Păun (Bukur, Veress, Vlădulescu, Farkas) felállású kézdiek végig szaladtak az eredmény után, több alkalommal is kiegyenlítettek, de a hazaiak hosszabb cserepadja az ő oldalukra billentette a mérleg nyelvét. Végeredmény: 8–6 (4–3), a kézdi gólszerzők: Kanyó kétszer, Păun, Ştefănescu kétszer és egy öngól. A kézdiek visszacsúsztak a negyedik helyre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük