Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

A honi és külhoni sportvilág történései, eseményei pár mondatban.

Hárman a dobogón

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói három dobogós helyezést harcoltak ki szombaton, a Foksányban zajlott nemzetközi Aurel Câmpeanu Emlékversenyen. A színvonalas viadalon a hazai dzsudokák mellett moldovai, bosnyák és bolgár sportolók méretkeztek meg. Az U15-ös korcsoportban Balogh Hanna (57 kg) első, Borcsa Félix Lehel (+73 kg) második, míg Kovács Karsaly (73 kg) harmadik lett. Az U18-asok között Baricz Örs (46 kg) az ötödik, Péter Tamás (60 kg), Vida Tamás (66 kg) és Kocsis István (73 kg) pedig a hetedik pozícióban végzett.

Jót tett a hazai pálya

Az országos U16-os korosztályú kosárlabda-bajnokság legutóbbi, ötödik teremtornájának Sepsiszentgyörgy adott otthont. A Sepsiszentgyörgyi ISK U16-os lánycsapata egy győzelemmel (51–42 Nagyszalontával) és két vereséggel (42–77 a Nagyváradi Rookies-zel, 37–57 a Brassói CSU-val) zárta a turnét. A csapat: Ioachim Adrienn, Nagy Hilda, Apor Orsolya, Pánczél Kriszta, Enyedi Kriszta, Bocz Zsanett, Tarczi Gyopár, Daragics Regina, Kovács Kincső, Meregya Nóra, edző: Bordás Noémi- Ágota.

Az U16-os fiúcsapat két győzelmet könyvelt el hazai pályán: 68–32 a Bukarest Dan Daciannal és 60–45 a Lumina Bukaresttel. A keret: Mihók Attila, Nagy Jonathán Ariel, Barabás Gergő, Barabás Örs, László Dávid, Boros Richárd, Lozsádi Hunor, Váncsa Áron, Toró Csongor, Száraz Trisztán, Dobrán Samu, Szilágyi Nagy Nándor, Szőcs Márton, edző: Bernád Levente.

Jelentkezőket várnak

Az Aranylabda Egyesület december 15–16-án 5. alkalommal szervezi meg a Goldball kispályás teremlabdarúgó-tornát, melyre 14 éven felüli labdarúgók jelentkezését várják.

Az amatőr tornának a sepsiszentgyörgyi Vadász utcai sportcsarnok és a Sepsi Aréna ad otthont, és csak olyan csapatok jelentkezhetnek, amelyek keretében csak egy A-, illetve B-ligában játszó labdarúgó-, vagy teremlabdarúgó-játékos van. Benevezési díj 250 lej, a jelentkezési határidő december 12. A szokásos díjak mellett a legjobb labdarúgók különdíjban részesülnek. További tájékoztatásért forduljanak Ghinea Lorándhoz (0756.427.520) vagy Kocsis Balázshoz (0741.796.816).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük