Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekeltek Bukarestben

Remekeltek Bukarestben Sport

A hetedik alkalommal lezajlott Bucharest Dance Festivalon a sepsiszentgyörgyi Sport-All Egyesület Z Dance táncszakosztálya 15 versenyzőt indított, akik 4 koreográfiával léptek színpadra az amatőr kategóriában. Három táncos – Kaláka Kriszta, Magyari Anett és Vajda Bíborka – először próbálta ki magát versenyhelyzetben.

Az MTV Commercial kategóriákban induló csapatok korosztályukban maguk mögé utasítottak mindenkit, négy első helyet szerezve. A 7–9 éves korosztály duó-trió-kvartett kategóriájában a Székely Adrienn, Andreea Carlan alkotta Sushi tarolt, a 13–16 éves korosztály csoport kategóriájában a Pretty Poisons (Policsek Orsolya, Policsek Hanna, Brandabura Ingrid, Cojocaru Adrienn Kriszta, Stinghe Szófia) nyert. Ugyancsak a 13–16 évesek közt, formáció kategóriában bizonyított a Red Demption produkció (Krizbai Adrienn, Krizbai Zsanett, Székely Anett, Magyari Anett, Cirlan Andreea, Simon Johanna, Pataki Adrienn, Policsek Orsolya, Policsek Hanna, Vajda Bíborka, Kaláka Kriszta, Brandabura Ingrid, Cojocaru Adrienn Kriszta, Stinghe Szófia), ugyanakkor kvalifikálódott a jövő évi kanadai táncvilágbajnokságra és a Budapest Freedom Dance Festivalra. Urban Dance kategóriában a Dolls Revolution állt a dobogó legtetejére.

Hirdetés
Hirdetés

Vass-Vitus Kinga és Sándor Lilla oktatók köszönik a szülőknek a támogatásukat, és nem utolsó sorban Bartók Ildikónak a versenyruhák elkészítését!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük