Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekeltek asztaliteniszezőink

Remekeltek asztaliteniszezőink Sport

Hétvégén a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Asztalitenisz SK sportolói a B divízió tavaszi fordulójában Moinești-en álltak asztalhoz.

Első csapatunk mindent nyert, így csoportgyőztesként tavasszal az A divízióba való feljutásért küzdhet Canea-Kocsis András, Kovacs Kristóf István, Boka Norbert, Simó Éliás Máté, Barti Loránd” – osztotta meg lapunkkal Kerekes Barnabás edző.

A Nagy Mózes I a Moinești CSM-t 3–0, a Székelyudvarhelyi SE Szakot 3–1, a Székelyudvarhelyi ISK IV-et 3–0, a Kudzsiri Metalurgistult 3–0, a Bukaresti CSTA-t 3–1 és a Floresti-i ACS Topspin II csapatát 3–1-re győzte le.

A Finna Gábor, Chelmus Ionut, Handra Márk, Csiszár Zsolt, Kerekes-Gál Barnabás alkotta második csapatunk a csoportban 5. helyen végzett, kiharcolva a B divízioban való bennmaradást” – hangsúlyozta a tréner. A Nagy Mózes II eredményei: CS Ping Ping Academy Bucuresti ellen 0–3, a Székelyudvarhelyi ISK-val 2–3, a Gyulafehérvári CS Unireaval 3–0, a Temesvári CS Raris-szal 0–3, a Floresti-i ACS Topspinnal I 0–3, míg a CS Vointa Câmpulunggal 3–0-ra, míg a Bukaresti CSTA I ellen 3–1-re mérkőztek.

Jövő héten Besztercén az U15-ös és U19-es csapataink állnak asztal mellé a Román kupa küzdelemsorozatában” – tette hozzá Kerekes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük