Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajtolt a versenyidény

Szombaton a Zabola és Imecsfalva közötti Négyháznál székelő Sacramento Lovasklubban megkezdődött a Székelyföldi Régió Bajnokság. A negyedik kiadásához érkezett lovasverseny-sorozatot különböző helyszíneken, több lovarda részvételével bonyolítják le.

Az idényindító versenyt sikerült a tervek szerint lebonyolítani, annak ellenére, hogy félő volt, az időjárás beleszól a rendezvénybe – tudtuk meg Cseh Rékától, a klub vezetőjétől.

A résztvevő lovasok több kategóriában mérték össze erejüket, a gyermekek és kezdők ügyességi próbákban bizonyíthatták rátermettségüket. A bajnokság folytatódik, a fordulók során kategóriánként legtöbb pontot összegyűjtő lovas nyeri a Székelyföldi Régió Bajnokságot.

Hirdetés
Hirdetés

A díjazottak listája: ügyességi verseny, 10 év alattiak: 1. Kacsó Hanna (Varázspatkó Lovarda), 2. Petréd Gáspár (Remetei Lovas Klub), 3. Simon Császár Kriszta (Sacramento Lovas Klub); 10 év fölöttiek: 1. Szász Adrien, 2. Szász Adrien (mindketten Varázspatkó Lovarda), 3. Bicsok Anett (Vadon Lovas Klub).

Díjugratás, 70–80 cm: 1. György Krisztina (Zonda Lovarda), 2. André Emőke (Varázspatkó Lovarda), 3. Sánta Dénes (Kálnoky Lovarda). 90–100 cm: 1. Bangyán Benjamin, 2. Bajcsi Anna (mindketten Zonda Lovarda), 3. Miklósi Anikó (Remetei Lovas Klub). 100–110 cm: 1. André Ábel (Csicsér Lovarda), 2. Balázs Aliz (Remetei Lovas Klub), 3. Puskás Búza Anna (Remetei Lovas Klub).

A szervezők a versenyek mellett kísérő programokat is biztosítottak, a gyereksarokban kreatív alkotások születtek Domokos Bíborka rajztanárnő és Domokos Brigitta segítségével, valamint a Face painting arcfestő csapata gondoskodott a látványos átalakulásokról.

A rendezvény fő támogatója a Zarah Moden volt, a versenyzőknek a finom ebédet a Bertis támogatásával Szakács Vilmos és családja készítette.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük