Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Păunnal számolnak

Păunnal számolnak Sport

Edward Iordănescu szövetségi kapitány kihirdette a román labdarúgó-válogatott keretét a két novemberi, felkészülési mérkőzésre. A 26 fős keretben helyet kapott a Sepsi OSK játékosa, Nicolae Păun is.

Az idei naptári évben a román válogatott már csak két mérkőzést játszik: november 17-én a szlovénok ellen Kolozsváron, három nappal később, 20-án Moldova otthonában lépnek pályára. Mindkét találkozó barátságos megmérettetés lesz, főpróba a jövőben elkezdődő Eb-selejtezők előtt.

Edward Iordănescu hat olyan labdarúgónak küldött behívót, akik akár az U21-es nemzeti csapatban is játszhatnak, valamint nyolcan most először húzhatják magukra a címeres mezt. Behívót kapott a nemzeti gárdába Nicolae Păun is, aki júniusban már debütálhatott a Montenegró elleni csoportmeccsen, akkor 14 percet kapott. A hátralévő két találkozó során – amit szeptemberben rendeztek –, már nem volt kerettag.

„Szeretnék folytonosságot látni a válogatottban, mind a stratégia, mind a játékfilozófia, mint a kiválasztás tekintetében. Néhány ígéretes játékost is behívtam, akiről úgy gondoljuk, hogy rövid időn belül megoldást jelenthetnek az első csapat problémáira” – mondta Edward Iordănescu szövetségi kapitány.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük