Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az U17 is igyekszik

A labdarúgó Ifjúsági Liga (Liga de Tineret) 24 csapatának kiírt U18-as Román-kupa csoportkörének első fordulójában a Sepsi OSK 1–1-es döntetlent játszott az Universitatea Craiova otthonában.

A Nyugati B-csoport másik két mérkőzésén: FC Arges Pitesti – FK Csíkszereda 3–0, Kolozsvári Universitatea – Brassói Kids 8–4. A csoportból az első két helyezett jut tovább. A második fordulóban, november 30-án: Sepsi OSK – Kolozsvár, FK Csíkszereda – Kids, FC Arges – Craiova. A kupasorozat februárban folytatódik a harmadik fordulóval.

A sorsolások szeszélyének tulajdonítható, hogy a Sepsi OSK U18 november 13-án az Ifjúsági Liga bajnoki felsőházi rájátszásában is az Universitatea Craiovával mérkőzik, ezúttal Sepsiszentgyörgyön. A bajnoki elődöntőbe való továbbjutást jelentő második hely megszerzéséhez kulcsfontosságú mérkőzés lesz, jelenleg a Craiova második 23 ponttal, a Sepsi OSK harmadik 21 ponttal!

A Sepsi OSK U17-es csapata az U18-asokhoz hasonló eredménnyel tért haza Craiováról. A Nyugati B-jelű csoport három eredménye: Universitatea Craiova U17 – Sepsi OSK U17 3–3, FC Arges Pitesti – FK Csíkszereda 1–5, Kolozsvári Universitatea – Brassói Kids 0–0. A november 30-i forduló: FK Csíkszereda – Kids, Sepsi OSK – Kolozsvár, FC Arges – Craiova. A maradék három fordulóra a jövő évi februári–márciusi időszakban kerül sor, az U18-as kupakiírás csoportköréhez hasonlóan itt sem lesznek visszavágók.

Az U17-es Elit Liga alsóházi rájátszásában vasárnap, november 13-án: Sepsi OSK – Temesvári LPS.

A csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi U16-os csapatok kiestek a Román Kupa küzdelmeiből, a 32 között Sepsi OSK – Kolozsvári Viitorul 0–3, Kolozsvári Universitatea – FK Csíkszereda 3–0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük