Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ötszázan a jégen

Ötszázan a jégen Sport

Több mint 500 gyerek siklott jégre szombaton és vasárnap a Fashion-kupával díjazott jégkorongtornán. A kézdivásárhelyi műjégpályán 20 csapat mérte össze erejét szombaton az U10-es korosztályban, majd vasárnap az U8-asok következtek 22 résztvevő együttessel.

A KSE jégkorongszakosztálya és a HC Bikák Jégkorong Egyesület a Fashion Group támogatásával 12. alkalommal hozta tető alá a nagy népszerűségnek örvendő tornát, amelyre ezúttal is nemcsak Székelyföldről, de az ország minden részéről érkeztek csapatok. A tíz év alattiak öt az öt ellen játszottak 20 perces játékidővel, míg a nyolc év alattiak négy a négy ellen tették próbára magukat.

Hirdetés
Hirdetés

Háromszéket a házigazda Bikák és a Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek képviselték, sikeresen. Ezen a szinten eredményeket nem jegyeznek, hogy ily módon is motiválják a kishokistákat, de Márton Sándor, a jégkorongszakosztály alelnöke szerint kiegyensúlyozott párharcok zajlottak a jégen. A végén mindenki kapott oklevelet, érmet, kupát és csokit is, de természetesen az ilyenkor szokásos zsíros kenyér és tea sem maradhatott el, amiért köszönet illeti a támogatókat, valamint a szülőket is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük